Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΛΑΡΙΣΑ » Βελτιώσεις στα αθλητικά κέντρα της Φιλιππούπολης και του ΕΑΚ Λάρισας πραγματοποιεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας
Βελτιώσεις στα αθλητικά κέντρα της Φιλιππούπολης και του ΕΑΚ Λάρισας πραγματοποιεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Βελτιώσεις στα αθλητικά κέντρα της Φιλιππούπολης και του ΕΑΚ Λάρισας πραγματοποιεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Βελτιώσεις στα αθλητικά κέντρα της Φιλιππούπολης και του ΕΑΚ Λάρισας ξεκινά η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Ειδικότερα ο υπέγραψε τη σύμβαση κατασκευής του υ προϋπολογισμού 55.000 ευρώ. Το υλοποιείται με πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων και φορέα υλος τη Π.Ε. Λάρισας.

Όπως ανέφερε ο κ. Αγοραστός: «Ως αιρετή Περιφέρεια στηρίζουμε τον αθλητισμό, γιατί ο αθλητισμός είναι κοινωνικό αγαθό που δίνει χρόνια στη ζωή και ζωή στα χρόνια, φτιάχνει ισχυρούς χαρακτήρες, δημιουργεί συνεργασίες, ομαδικότητα, συλλογικότητα, ομοιογένεια και μας βοηθά να αντιμετωπίσουμε τη δύσκολη αυτή εποχή. Η βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων αποτελεί μια ουσιαστική παρέμβαση, καθώς δίνει την ευκαιρία στους και ιδιαίτερα στους νέους ανθρώπους να εξασκούν το αγαπημένο τους άθλημα και να βρουν διεξόδους, που τους οδηγούν μακριά από τις επικίνδυνες ατραπούς της ζωής».

Με την παρούσα εργολαβία θα εκτελεστούν εργασίες βελτίωσης στα αθλητικά κέντρα της Φιλιππούπολης και του ΕΑΚ Λάρισας. Στο αθλητικό κέντρο της Φιλιππούπολης πρόκειται να εκτελεστούν εργασίες που αφορούν στην και την υγιεινή των χρηστών της εγκατάστασης με επεμβάσεις στους χώρους των αποδυτηρίων, των WC και των χώρων αποθήκευσης.

Οι εργασίες που προβλέπονται από την μελέτη είναι:

α) Στεγάνωση στο δώμα των γραφείων και της αποθήκης
β) Τοποθέτηση μονάδων κλιματισμού στο χώρο των γραφείων
γ) Ηλεκτρο εγκατάσταση φωτισμού και ρευματοδότησης στους χώρους των γραφείων και των αποθηκών.
δ) Τοποθέτηση ειδών υγιεινής και κεραμικών πλακιδίων στα WC.
ε|) Επιχρίσματα και χρωματισμοί εσωτερικών και εξωτερικών επιφανειών και
στ) Αντικατάσταση μεταλλικών εξωτερικών ανοιγμάτων.

Στο αθλητικό κέντρο του ΕΑΚ Λάρισας πρόκειται να εκτελεστούν εργασίες που αφορούν στην και την υγιεινή των χρηστών της εγκατάστασης με επεμβάσεις στους χώρους των αποδυτηρίων, των WC και των χώρων αποθήκευσης. Οι εργασίες που προβλέπονται από την μελέτη είναι:
α) Επιχρίσματα και χρωματισμοί εσωτερικών και εξωτερικών επιφανειών σε δύο κλειστούς χώρους άθλησης και στους χώρους των δύο WC.

Όλες οι εργασίες θα γίνουν βάσει των ισχυουσών τεχνικών προδιαγραφών (ΕΤΕΠ) και των υποδείξεων της υπηρεσίας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση