Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΛΑΡΙΣΑ » Βελτιώνει την ασφάλεια στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας με τρία νέα έργα
Βελτιώνει την ασφάλεια στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας με τρία νέα έργα

Βελτιώνει την ασφάλεια στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας με τρία νέα έργα

Κώστας : «Έργα που αφορούν στην ασφάλεια της επις των ανθρώπινων κοινοτήτων και της μεταφορά των εμπορευμάτων»

Βελτιώνει την ασφάλεια στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας ς η Περιφέρεια Θεσσαλίας με παρεμβάσεις που ξεκινούν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Συγκεκριμένα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας υπέγραψε τρεις συμβάσεις συνολικού προϋπολογισμού 222.000,00 ευρώ (με ΦΠΑ) μέσω των οποίων η Περιφέρεια Θεσσαλίας προμηθεύεται υλικά για την βελτίωση της ασφάλειας του δικού δικτύου.

Σε του ο  Κ. Αγοραστός σημείωσε τα εξής: «Πρόκειται για συμβάσεις που αφορούν στην ασφάλεια της επις των ανθρώπινων κοινοτήτων και της μεταφορά των εμπορευμάτων. Αφορούν το οδικό δίκτυο της Π.Ε ς συνολικού μήκους 1.600 χλμ. Με τα έργα αυτά προμηθευόμαστε στηθαία, πινακίδες σήμανσης, χρώμα διαγράμμισης και ψυχρή άσφαλτο έτσι ώστε να διορθώσουμε και να συντηρήσουμε δρόμους οπού υπάρχει ανάγκη. Όλα αυτά πρόκειται να γίνουν από τις υπηρεσίες της Π.Ε Λάρισας. Σε μια δύσκολη στιγμή όπου υπάρχει έλλειψη ς για τη των δρόμων εμείς προσπαθούμε σε συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης να βρίσκουμε έξυπνες λύσεις για να προστατεύσουμε την ασφάλεια των πολιτών».

Οι τρεις συμβάσεις είναι 74.000,00 ευρώ έκαστη και αφορούν:

Α) Προμήθεια 240 τόνων ψυχρής ασφάλτου

Β) Προμήθεια λευκού και κίτρινου χρώματος, διαλύτη και υάλινων σφαιριδίων

Γ)- πινακίδες πληροφοριακές πλήρως αντανακλαστικές (τύπου ΙΙ)

  • πινακίδες ρυθμιστικές και ένδειξης επικινδύνων θέσεων υψηλής αντανακλαστικότητας
  • πλαστικοί οριοδείκτες οδού

  • αναλαμπών φανός επισήμανσης κινδύνου διπλής μπαταρίας

  • στηθαία ασφαλείας

  • καθρέπτες ανακλαστήρες

  • αναλαμπών φανός με led

  • στύλοι στήριξης πινακίδων

Κατά της υπογραφή της σύμβασης ήταν ακόμη τες ο γενικός διευθυντής Ανάπτυξης  Χρήστος Λυτροκάπης, ο προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας Χρηστός Καραμπούζης και οι ανάδοχοι.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση