Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΛΑΡΙΣΑ » Βελτιώνει την ασφάλεια στο οδικό δίκτυο της Π. Ε. Λάρισας η Περιφέρεια Θεσεσαλίας
Βελτιώνει την ασφάλεια στο οδικό δίκτυο της Π. Ε. Λάρισας  η Περιφέρεια Θεσεσαλίας

Βελτιώνει την ασφάλεια στο οδικό δίκτυο της Π. Ε. Λάρισας η Περιφέρεια Θεσεσαλίας

Νέες βελτιώσεις στο της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας θα πραγματοποιηθούν μετά από την υπογραφή από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, σύμβασης προϋπολογισμού 100.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, η αφορά το έργο «Διαγράμμιση κόμβων με θερμοπλαστικό χρώμα».

Σκοπός των παρεμβάσεων είναι η διαγράμμιση με θερμοπλαστικό χρώμα των κυριότερων κόμβων που βρίσκονται στο εθνικό αλλά και επαρχιακό της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, με στόχο την ασφάλεια των διερχόμενων οχημάτων αλλά και των πεζών.

Σε δηλώσεις του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας τόνισε τα εξής: «Σ’ αυτή τη δύσκολη συγκυρία όπου η Θεσσαλίας καλείται να ανταπεξέλθει σε πλειάδα υποχρεώσεων με πενιχρά κονδύλια, εμείς συνεχίζουμε το έργο μας θεωρώντας πως η οδική ασφάλεια, η ασφαλής μετακίνηση των ανθρωπίνων κοινοτήτων και η ομαλή διακίνηση των εμπορευμάτων αποτελεί ζήτημα προτεραιότητας για την Θεσσαλίας.

Έτσι, υπογράψαμε τη προϋπολογισμού 100.000 ευρώ, η οποία θα συνδράμει στην προσπάθεια βελτίωσης της οδικής ασφάλειας μέσα από τη διαγράμμιση του οδικού δικτύου».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση