Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΛΑΡΙΣΑ » Βελτιώνει και συντηρεί με 1,2 εκατ. ευρώ το δρόμο Βόλος – Φάρσαλα η Περιφέρεια Θεσσαλίας
Βελτιώνει και συντηρεί με 1,2 εκατ. ευρώ το δρόμο Βόλος – Φάρσαλα η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Βελτιώνει και συντηρεί με 1,2 εκατ. ευρώ το δρόμο Βόλος – Φάρσαλα η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Εγκρίθηκε η συμβασιο του έργου ς και αποκατάστασης της εθνικής οδού -Βόλος, στο τμήμα από τα όρια του νομού Μαγνησίας έως την Αμπ του Δήμου Φαρσάλων. Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 1.250.000 και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

«Προχωράμε τις διαδικασίες συμβασιος ενός σημαντικού οδικού έργου που ενισχύει την ασφάλεια στη μετακίνηση. Πρόκειται για το έργο της ς και βελτίωσης της υφιστάμενης οδού -Βόλος από τα όρια Ν. Μαγνησίας έως την Αμπελιά του Δ. Φαρσάλων.

Τα δημιουργούν και συντηρούν θέσεις εργασίας και φέρνουν μόχλευση στην οικονομία. Ευχαριστούμε τις υπηρεσίες μας που καταβάλλουν προσπάθεια ώστε όλες οι αναγκαίες διαδικασίες να προχωρούν συντονισμένα και απρόσκοπτα και τα να αποδίδονται το γρηγορότερο δυνατόν» τόνισε σε δηλώσεις του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Οι εργασίες διακρίνονται: σε εργασίες συντήρησης ασφαλτικών στρώσεων σε σημεία που εμφανίζονται ρηγματώσεις-καθιζήσεις, σε εργασίες συντήρησης της υποδομής και των τεχνικών, σε περιπτώσεις που παρουσιάζονται εκτεταμένες αστοχίες και φθορές και σε βελτίωση-συμπλήρωση της οριζόντιας και κατακόρυφης σήμανσης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση