Βρίσκεστε εδώ:  / ΛΑΡΙΣΑ / Βελτιώνει και συντηρεί με 1,2 εκατ. ευρώ το δρόμο Βόλος – Φάρσαλα η Περιφέρεια Θεσσαλίας
Βελτιώνει και συντηρεί με 1,2 εκατ. ευρώ το δρόμο Βόλος – Φάρσαλα η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Βελτιώνει και συντηρεί με 1,2 εκατ. ευρώ το δρόμο Βόλος – Φάρσαλα η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Εγκρίθηκε η συμβασιοποίηση του έργου συντήρησης και αποκατάστασης της εθνικής οδού Φάρσαλα-Βόλος, στο τμήμα από τα όρια του νομού έως την Αμπελιά του Δήμου Φαρσάλων. Το είναι συνολικού προϋπολογισμού 1.250.000 και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της .

«Προχωράμε τις διαδικασίες συμβασιοποίησης ενός σημαντικού οδικού έργου που ενισχύει την στη . Πρόκειται για το της συντήρησης και βελτίωσης της υφιστάμενης οδού Φάρσαλα-Βόλος από τα όρια . έως την Αμπελιά του Δ. Φαρσάλων.

Τα έργα δημιουργούν και συντηρούν θέσεις εργασίας και φέρνουν μόχλευση στην οικονομία. Ευχαριστούμε τις υπηρεσίες μας που καταβάλλουν προσπάθεια ώστε όλες οι αναγκαίες διαδικασίες να προχωρούν συντονισμένα και απρόσκοπτα και τα έργα να αποδίδονται το γρηγορότερο δυνατόν» τόνισε σε δηλώσεις του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας .

Οι εργασίες διακρίνονται: σε εργασίες συντήρησης ασφαλτικών στρώσεων σε σημεία που εμφανίζονται ρηγματώσεις-καθιζήσεις, σε εργασίες συντήρησης της υποδομής και των τεχνικών, σε περιπτώσεις που παρουσιάζονται εκτεταμένες αστοχίες και φθορές και σε βελτίωση-συμπλήρωση της οριζόντιας και κατακόρυφης σήμανσης.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αντικατάσταση παλαιών υδρομετρητών με νέα «έξυπνα υδρόμετρα» στον Δήμο Ρήγα Φεραίου - https://t.co/91ijCbd0RW… -

  • Εκπαιδευτικό πρόγραμμα «#Αγγλικά στο #Νηπιαγωγείο: Προς μια Πολυγλωσσική Εκπαίδευση» - https://t.co/7re6IZCmGM… -

  • Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά βόλεϊ γυναικών του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 - https://t.co/05RmD4w1fr… -

"Αλιεύοντας" την είδηση