Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΛΑΡΙΣΑ » Βελτιώνει και συντηρεί με 1,2 εκατ. ευρώ το δρόμο Βόλος – Φάρσαλα η Περιφέρεια Θεσσαλίας
Βελτιώνει και συντηρεί με 1,2 εκατ. ευρώ το δρόμο Βόλος – Φάρσαλα  η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Βελτιώνει και συντηρεί με 1,2 εκατ. ευρώ το δρόμο Βόλος – Φάρσαλα η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Σε τροχιά υλος εισέρχεται το έργο της συντήρησης και αποκατάστασης της εθνικής οδού Φάρσαλα-Βόλος, στο τμήμα από τα όρια του νομού Μαγνησίας έως την Αμπελιά του Δήμου Φαρσάλων, καθώς το επόμενο διάστημα υπογράφεται από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστό η σύμβαση του έργο. Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 1.250.000 και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της ς Θεσσαλίας.

«Ενισχύουμε την οδική στην οδό Φάρσαλα-Βόλος από τα όρια Ν. Μαγνησίας έως την Αμπελιά του Δ. Φαρσάλων. Τα δημιουργούν και συντηρούν θέσεις εργασίας και φέρνουν μόχλευση στην πραγματική τοπική . Ευχαριστούμε τις μας που καταβάλλουν προσπάθεια ώστε όλες οι αναγκαίες διαδικασίες να προχωρούν συντονισμένα και απρόσκοπτα και τα να αποδίδονται το γρηγορότερο δυνατόν» τόνισε σε δηλώσεις του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας .

Το έργο

Οι εργασίες διακρίνονται σε εργασίες συντήρησης ασφαλτικών στρώσεων σε σημεία που εμφανίζονται ρηγματώσεις-καθιζήσεις, σε εργασίες συντήρησης της υποδομής και των τεχνικών, σε περιπτώσεις που παρουσιάζονται εκτεταμένες αστοχίες και φθορές και σε βελτίωση-συμπλήρωση της οριζόντιας και κατακόρυφης σήμανσης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση