Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΛΑΡΙΣΑ » Βελτιώνει και συντηρεί με 1,2 εκατ. ευρώ το δρόμο Βόλος – Φάρσαλα η Περιφέρεια Θεσσαλίας
Βελτιώνει και συντηρεί με 1,2 εκατ. ευρώ το δρόμο Βόλος – Φάρσαλα  η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Βελτιώνει και συντηρεί με 1,2 εκατ. ευρώ το δρόμο Βόλος – Φάρσαλα η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Σε τροχιά υλος εισέρχεται το έργο της συντήρησης και αποκατάστασης της εθνικής οδού -Βόλος, στο τμήμα από τα όρια του νομού ς έως την Αμπελιά του Δήμου Φαρσάλων, καθώς το επόμενο διάστημα υπογράφεται από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστό η του έργο. Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 1.250.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της .

«Ενισχύουμε την οδική ασφάλεια στην οδό Φάρσαλα-Βόλος από τα όρια Ν. ς έως την Αμπελιά του Δ. Φαρσάλων. Τα έργα δημιουργούν και συντηρούν και φέρνουν μόχλευση στην πραγματική τοπική οικονομία. Ευχαριστούμε τις υπηρεσίες μας που καταβάλλουν προσπάθεια ώστε όλες οι αναγκαίες διαδικασίες να προχωρούν συντονισμένα και απρόσκοπτα και τα έργα να αποδίδονται το γρηγορότερο δυνατόν» τόνισε σε δηλώσεις του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας .

Το έργο

Οι διακρίνονται σε συντήρησης ασφαλτικών στρώσεων σε σημεία που εμφανίζονται ρηγματώσεις-καθιζήσεις, σε εργασίες συντήρησης της υποδομής και των τεχνικών, σε περιπτώσεις που παρουσιάζονται εκτεταμένες αστοχίες και φθορές και σε βελτίωση-συμπλήρωση της οριζόντιας και κατακόρυφης σήμανσης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση