Βρίσκεστε εδώ:  / ΛΑΡΙΣΑ / Τροποποίηση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο πλαίσιο των αγροτικών κινητοποιήσεων
Τροποποίηση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο πλαίσιο των αγροτικών κινητοποιήσεων

Τροποποίηση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο πλαίσιο των αγροτικών κινητοποιήσεων

Mε νεότερες αποφάσεις της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, τροποποιούνται οι κυκλοφοριακές για σήμερα Τρίτη (16-02-2016).

H κυκλοφορία οχημάτων θα γίνεται ως εξής:

) Λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων στην Π.Ε.Ο. Λάρισας-Βόλου (Διασταύρωση Κιλελέρ) η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές:

• Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς από 14.00’ και για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί όλα τα Ι.Χ.Ε. , τα φορτηγά και τα λεωφορεία θα εκτρέπονται από τον ανισόπεδο κόμβο Κλειδί Ημαθίας (χ/θ 474+500) προς () – Κοζάνη και από εκεί μέσω Ε.Ο. Κοζάνης – Γρεβενών – Καλαμπάκας – Τρικάλων – Καρδίτσας θα κατευθύνονται στο Νέο Μοναστήρι Φθιώτιδας και από εκεί θα εισέρχονται ξανά στον Π..Θ.Ε. είτε μέσω Ε.Ο. Φαρσάλων – Βόλου είτε μέσω Λαμίας.

• Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη από 15.30’ και για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί όλα τα Ι.Χ.Ε. , τα φορτηγά και τα λεωφορεία θα εκτρέπονται από τον ανισόπεδο κόμβο Μικροθηβών (χ/θ 295+700) και μέσω της Ε.Ο. Φαρσάλων – Βόλου θα κατευθύνονται στο Νέο Μοναστήρι Φθιώτιδας και από εκεί μέσω Καρδίτσας – Τρικάλων -Καλαμπάκας – Γρεβενών – Κοζάνης (), θα εισέρχονται στον Π.Α.Θ.Ε. από ανισόπεδο κόμβο Κλειδί Ημαθίας (χ/θ 474+500).

Β) Λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων στην Επ.Ο. Λάρισας-Αγιάς από ώρα 15.00’ και για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί, όλα τα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και τα φορτηγά μέχρι 3,5 τόνους που κινούνται από Πιερία προς , θα εκτρέπονται στον κόμβο Κορινού (χ/θ 445+500) και θα κινούνται μέσω της Ε.Ο. Κατερίνης – Ελασσόνας – Τυρνάβου – Αμπελώνα – Γυρτώνης έως τον Α/Κ Γυρτώνης (χ/θ 390+700), όπου θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ. Όλα τα οχήματα που θα προέρχονται από Κατερίνη – Πλαταμώνα, θα κατευθύνονται προς Κατερίνη και θα ακολουθούν στη συνέχεια την παραπάνω διαδρομή. Όσα οχήματα εισέλθουν στην περιοχή ευθύνης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας θα αναστρέφονται από τον Α/Κ Αιγάνης και εν συνεχεία, επίσης μέσω Κατερίνης, θα εκτρέπονται κατάλληλα.

Για κάθε πληροφορία σχετική με τις κυκλοφοριακές και την κίνηση των οχημάτων στο της Λάρισας, οι οδηγοί μπορούν να ενημερώνονται στα τηλέφωνα: 2410-683190, 2410-683169, 2410-683176, 2410-741453.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ολυμπιακοί Αγώνες: Πρόκριση στους «οκτώ» για Τσιτσιπά – Σάκκαρη #ΟλυμπιακοίΑγώνεςΤόκιο - https://t.co/PeqGjCCrW0 -

  • Στο Κτίριο Καπνού η «Επάνοδος» #ΚτίριοΚαπνού - https://t.co/wNGdA6JVjF -

  • Κ. Παπανάτσιου: Η κοροϊδία των συνταξιούχων από την ΝΔ συνεχίζεται με τη φορολόγηση αναδρομικών για τα έτη 2015-201… - https://t.co/eYoYAc6ZF6 -

"Αλιεύοντας" την είδηση