Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΛΑΡΙΣΑ » Τροποποίηση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο πλαίσιο των αγροτικών κινητοποιήσεων
Τροποποίηση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο πλαίσιο των αγροτικών κινητοποιήσεων

Τροποποίηση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο πλαίσιο των αγροτικών κινητοποιήσεων

Mε νεότερες αποφάσεις της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, τροποποιούνται οι κυκλοφοριακές για σήμερα Τρίτη (16-02-2016).

H κυκλοφορία οχημάτων θα γίνεται ως εξής:

Α) Λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων στην Π.Ε.Ο. Λάρισας-Βόλου (Διασταύρωση Κιλελέρ) η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές:

• Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα από ώρα 14.00' και για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί όλα τα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, τα φορτηγά και τα λεωφορεία θα εκτρέπονται από τον ανισόπεδο κόμβο Κλειδί Ημαθίας (χ/θ 474+500) προς Βέροια () – Κοζάνη και από εκεί μέσω Ε.Ο. Κοζάνης – Γρεβενών – Καλαμπάκας – Τρικάλων – ς θα κατευθύνονται στο Νέο Μοναστήρι ς και από εκεί θα εισέρχονται ξανά στον Π.Α.Θ.Ε. είτε μέσω Ε.Ο. Φαρσάλων – Βόλου είτε μέσω Λαμίας.

• Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη από ώρα 15.30' και για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί όλα τα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, τα φορτηγά και τα λεωφορεία θα εκτρέπονται από τον ανισόπεδο κόμβο Μικροθηβών (χ/θ 295+700) και μέσω της Ε.Ο. Φαρσάλων – Βόλου θα κατευθύνονται στο Νέο Μοναστήρι ς και από εκεί μέσω ς – Τρικάλων -Καλαμπάκας – Γρεβενών – Κοζάνης (), θα εισέρχονται στον Π.Α.Θ.Ε. από ανισόπεδο κόμβο Κλειδί Ημαθίας (χ/θ 474+500).

Β) Λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων στην Επ.Ο. Λάρισας-Αγιάς από ώρα 15.00' και για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί, όλα τα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και τα φορτηγά μέχρι 3,5 τόνους που κινούνται από Πιερία προς Αθήνα, θα εκτρέπονται στον κόμβο Κορινού (χ/θ 445+500) και θα κινούνται μέσω της Ε.Ο. Κατερίνης – Ελασσόνας – Τυρνάβου – Αμπελώνα – Γυρτώνης έως τον Α/Κ Γυρτώνης (χ/θ 390+700), όπου θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο . Όλα τα οχήματα που θα προέρχονται από Κατερίνη – Πλαταμώνα, θα κατευθύνονται προς Κατερίνη και θα ακολουθούν στη συνέχεια την παραπάνω διαδρομή. Όσα οχήματα εισέλθουν στην περιοχή ευθύνης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας θα αναστρέφονται από τον Α/Κ Αιγάνης και εν συνεχεία, επίσης μέσω Κατερίνης, θα εκτρέπονται κατάλληλα.

Για κάθε πληροφορία σχετική με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και την κίνηση των οχημάτων στο της Λάρισας, οι μπορούν να ενημερώνονται στα τηλέφωνα: 2410-683190, 2410-683169, 2410-683176, 2410-741453.

"Αλιεύοντας" την είδηση