Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΛΑΡΙΣΑ » Τον περιφερειάρχη επισκέφθηκε αντιπροσωπεία του ειδικού Σχολείου των Αγίων Αναργύρων
Τον περιφερειάρχη επισκέφθηκε αντιπροσωπεία του ειδικού Σχολείου των Αγίων Αναργύρων

Τον περιφερειάρχη επισκέφθηκε αντιπροσωπεία του ειδικού Σχολείου των Αγίων Αναργύρων

Τον περιφερειάρχη ς Κώστ Αγορστό για ευχές ενόψει των Χριστουγέννων επισκέφθηκε αροσωπεία του Ειδικού Σχολείου το οποίο λειτουργεί στους .

Η αροσωπεία αποτελούταν από τον δάσκαλο Δημήτρη Καραδήμο, τον φυσικοθεραπευτή ίκο Λίλλο, τη συνεργάτιδα Βάσο Τελοπούλου καθώς και τον μικρό μαθητή Ιωάννη Παπάζογλου που συνοδεύονταν από τη μητέρα του Αγγελική Παπακωνσταντίνου.

Ο κ. Αγοραστός συζήτησε με την αντιπροσωπεία για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητά του το ειδικό σχολείο, σημειώνοντας πως στα τελευταία τέσσερα χρόνια η Περιφέρεια ς έχει κάνει δεκτά όλα τα αιτήματα και τις ολοκληρωμένες προτάσεις που της τέθηκαν και έχει χρηματοδοτήσει έργα μέσω του ΕΣΠΑ 2007-2013, εξοπλίζοντας τα ειδικά σχολεία της Θεσσαλίας. «Φροντίσαμε από την πλευρά μας να χρηματοδοτήσουμε και να στηρίξουμε με όλη μας τη δύναμη τα ειδικά σχολεία» είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, συζητήθηκε το στεγαστικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το ειδικό σχολείο στους , σημειώνοντας πως πρέπει να υπάρξει συνεργασία όλων των αρμοδίων εμπλεκόμενων φορέων, ώστε να βρεθεί λύση.

Ο κ. Αγοραστός επισήμανε την αναγκαιότητα εύρυθμης λειτουργίας του σχολείου, τονίζοντας πως πρόκειται για ένα ιδιαίτερο εκπαιδευτικό το οποίο πρέπει να αντιμετωπίζεται με τη δέουσα προσοχή και σεβασμό από την πολιτεία.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση