Βρίσκεστε εδώ:  / ΛΑΡΙΣΑ / Τον περιφερειάρχη επισκέφθηκε αντιπροσωπεία του ειδικού Σχολείου των Αγίων Αναργύρων
Τον περιφερειάρχη επισκέφθηκε αντιπροσωπεία του ειδικού Σχολείου των Αγίων Αναργύρων

Τον περιφερειάρχη επισκέφθηκε αντιπροσωπεία του ειδικού Σχολείου των Αγίων Αναργύρων

Τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό για ευχές ενόψει των Χριστουγέννων επισκέφθηκε αντιπροσωπεία του Ειδικού Σχολείου το οποίο λειτουργεί στους .

Η αντιπροσωπεία αποτελούταν από τον δάσκαλο Δημήτρη Καραδήμο, τον φυσικοθεραπευτή Νίκο Λίλλο, τη συνεργάτιδα Βάσο Τελοπούλου καθώς και τον μικρό μαθητή Ιωάννη Παπάζογλου που συνοδεύονταν από τη μητέρα του Αγγελική Παπακωνσταντίνου.

Ο κ. Αγοραστός συζήτησε με την αντιπροσωπεία για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητά του το ειδικό , σημειώνοντας πως στα τελευταία τέσσερα χρόνια η Θεσσαλίας έχει κάνει δεκτά όλα τα αιτήματα και τις ολοκληρωμένες προτάσεις που της τέθηκαν και έχει χρηματοδοτήσει μέσω του ΕΣΠΑ 2007-2013, εξοπλίζοντας τα ειδικά σχολεία της Θεσσαλίας. «Φροντίσαμε από την πλευρά μας να χρηματοδοτήσουμε και να στηρίξουμε με όλη μας τη δύναμη τα ειδικά σχολεία» είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, συζητήθηκε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει το ειδικό στους , σημειώνοντας πως πρέπει να υπάρξει όλων των αρμοδίων εμπλεκόμενων φορέων, ώστε να βρεθεί λύση.

Ο κ. Αγοραστός επισήμανε την αναγκαιότητα εύρυθμης λειτουργίας του σχολείου, τονίζοντας πως πρόκειται για ένα ιδιαίτερο εκπαιδευτικό περιβάλλον το οποίο πρέπει να αντιμετωπίζεται με τη δέουσα προσοχή και σεβασμό από την πολιτεία.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ολυμπιακοί Αγώνες: Πρόκριση στους «οκτώ» για Τσιτσιπά – Σάκκαρη #ΟλυμπιακοίΑγώνεςΤόκιο - https://t.co/PeqGjCCrW0 -

  • Στο Κτίριο Καπνού η «Επάνοδος» #ΚτίριοΚαπνού - https://t.co/wNGdA6JVjF -

  • Κ. Παπανάτσιου: Η κοροϊδία των συνταξιούχων από την ΝΔ συνεχίζεται με τη φορολόγηση αναδρομικών για τα έτη 2015-201… - https://t.co/eYoYAc6ZF6 -

"Αλιεύοντας" την είδηση