Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΛΑΡΙΣΑ » Τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας επισκέφτηκε ο νέος αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας
Τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας επισκέφτηκε ο νέος αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας

Τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας επισκέφτηκε ο νέος αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας

 

 

Τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό επισκέφθηκε στην έδρα της περιφέρειας ο νέος αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας ατέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, με αφορμή την ανάληψη των νέων του καθηκόντων.

Η ατζέντα της συζήτησης περιελάμβανε ένα ευρύ πεδίο θεμάτων στο οποίο συνεργάζονται Θεσσαλίας και Αρχηγείο ς.

Οι απόψεις των δύο ανδρών επιβεβαίωσαν τη συνέχιση του άριστου κλίματος ς, με τον περιφερειάρχη να επαναλαμβάνει πως «για τη Θεσσαλία η παρουσία και λειτουργία ισχυρών στρατιωτικών σχηματισμών και δη, μονάδων της Πολεμικής μας Αεροπορίας προσδίδει ιδιαίτερη αξία στην περιοχή.

ι' αυτόν ακριβώς το λόγο η περιφέρεια υποστηρίζει όχι μόνον την παραμονή αυτών των μονάδων αλλά και τη διαρκή αναβάθμισή τους». Ο περιφερειάρχης πρόσφερε στον νέο αρχηγό Τακτικής Αεροπορίας ένα αναμνηστικό λεύκωμα με την ιστορική και πολιτιστική εξέλιξη της Θεσσαλίας στο πέρασμα των αιώνων.

Ο κ. Μπουρολιάς από την πλευρά του χάρισε ένα αναμνηστικό στον περιφερειάρχη, με τον τελευταίο να του εύχεται «κάθε στη νέα μείζονος σημασίας που έχει αναλάβει, με στόχο την διατήρηση της εθνικής ακεραιότητας και της ασφάλειας της ς μας».

Τέλος, ο κ. παρακάλεσε τον αρχηγό Τακτικής Αεροπορίας να μεταφέρει σε όλο το έμψυχο δυναμικό της Πολεμικής Αεροπορίας τα αισθήματα ευγνωμοσύνης των Θεσσαλών και του ιδίου, για την ανεκτίμητη προσφορά τους στην .

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση