Βρίσκεστε εδώ:  / ΛΑΡΙΣΑ / Τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας επισκέφτηκε ο νέος αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας
Τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας επισκέφτηκε ο νέος αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας

Τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας επισκέφτηκε ο νέος αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας

 

 

Τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό επισκέφθηκε στην έδρα της περιφέρειας ο νέος αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας αντιπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, με αφορμή την ανάληψη των νέων του καθηκόντων.

Η ατζέντα της συζήτησης περιελάμβανε ένα ευρύ πεδίο θεμάτων στο οποίο συνεργάζονται και Αρχηγείο Τακτική Αεροπορίας.

Οι απόψεις των δύο ανδρών επιβεβαίωσαν τη συνέχιση του άριστου κλίματος συνεργασίας, με τον περιφερειάρχη να επαναλαμβάνει πως «για τη Θεσσαλία η παρουσία και λειτουργία ισχυρών στρατιωτικών σχηματισμών και δη, μονάδων της Πολεμικής μας Αεροπορίας προσδίδει ιδιαίτερη αξία στην περιοχή.

Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο η υποστηρίζει όχι μόνον την παραμονή αυτών των μονάδων αλλά και τη διαρκή αναβάθμισή τους». Ο πρόσφερε στον νέο αρχηγό Τακτικής Αεροπορίας ένα αναμνηστικό λεύκωμα με την ιστορική και πολιτιστική εξέλιξη της Θεσσαλίας στο πέρασμα των αιώνων.

Ο κ. Μπουρολιάς από την πλευρά του χάρισε ένα αναμνηστικό στον περιφερειάρχη, με τον τελευταίο να του εύχεται «κάθε στη νέα μείζονος σημασίας αποστολή που έχει αναλάβει, με στόχο την διατήρηση της εθνικής ακεραιότητας και της ασφάλειας της πατρίδας μας».

Τέλος, ο κ. παρακάλεσε τον αρχηγό Τακτικής Αεροπορίας να μεταφέρει σε όλο το έμψυχο δυναμικό της Πολεμικής Αεροπορίας τα αισθήματα ευγνωμοσύνης των Θεσσαλών και του ιδίου, για την ανεκτίμητη προσφορά τους στην πατρίδα.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Θεόδωρος Βερνάρδος #ΠΑΕΟλυμπιακόςΒόλου - https://t.co/lV4wpoM2MG -

  • Στον Όλυμπο, σε συνθήκες καύσωνα, έτρεξαν οι δρομείς του ΣΔΥ Βόλου #ΣΔΥΒόλου - https://t.co/4XL00xIQHc -

  • Τριάντα τα θετικά κρούσματα covid-19 στη  Θεσσαλία #θετικάκρούσματαCovid19 - https://t.co/3eYYgtmiXo -

"Αλιεύοντας" την είδηση