Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΛΑΡΙΣΑ » Τις εργασίες στις υπό κατασκευή οδούς Σανδράκη και Καραμανλή επιθεώρησε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας
Τις εργασίες στις υπό κατασκευή οδούς Σανδράκη και Καραμανλή επιθεώρησε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας

Τις εργασίες στις υπό κατασκευή οδούς Σανδράκη και Καραμανλή επιθεώρησε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας

Δύο σημντικά οδικά έργ για τη Λάρισα τα οποία βρίσκονται στη φάση της υλος επιθεώρησε το πρωί της Τετάρτης ο Κώστας Αγοραστός.

Ο κ. Αγοραστός είδε από κοντά την πρόοδο στην οδό Σανδράκη, η οποία είναι θέμα ημερών πλέον να παραδοθεί πλήρης στην κυκλοφορία, αλλά και τις εργασίες στη λεωφόρο Καραμανλή, για την οποία η πιέζει την κατασκευάστρια εταιρεία προκειμένου να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.

Σε δηλώσεις ο τόνισε τα εξής: «Το πρωί επισκεφθήκαμε δύο έργα, αυτό της οδού Σανδράκη όπου οι εργασίες πάνε αρκετά ικανοποιητικά. Ολοκληρώνεται ο που κάναμε γιατί νομίζουμε πως σε αντίθεση με τα φανάρια, οι κόμβοι συμβάλουν στην άμβλυνση του κυκλοφοριακού προβλήματος αλλά και μειώνουν το κόστος συντήρησης, αυξάνοντας παράλληλα την ασφάλεια διέλευσης.

Το δεύτερο έργο που είδαμε, ήταν αυτό της οδού Καραμανλή όπου έχουμε ολοκληρώσει περίπου το 50% του φυσικού αντικειμένου, το πιο δύσκολο, γιατί είχαμε να κάνουμε με οργανισμούς κοινής ωφέλειας όπως η Λ, η ΔΕΗ, το φυσικό αέριο και άλλα δίκτυα που έπρεπε να μετατοπιστούν.

Αυτά έχουν ολοκληρωθεί και τ πιέζουμε την κατασκευάστρια εταιρεία να επιταχύνει και να ολοκληρωθεί το έργο μέχρι τέλος του χρόνου αν είναι δυνατόν. Θέλουμε γρήγορα να δώσουμε στην κυκλοφορία αυτό το έργο, μέχρι τέλος του χρόνου, γιατί μέχρι τότε πληρώνει και το

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση