Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΛΑΡΙΣΑ » Τις εργασίες στις υπό κατασκευή οδούς Σανδράκη και Καραμανλή επιθεώρησε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας
Τις εργασίες στις υπό κατασκευή οδούς Σανδράκη και Καραμανλή επιθεώρησε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας

Τις εργασίες στις υπό κατασκευή οδούς Σανδράκη και Καραμανλή επιθεώρησε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας

Δύο σημαντικά οδικά έργα για τη Λάρισα τα οποία βρίσκονται στη φάση της υλοποίησης επιθεώρησε το πρωί της Τετάρτης ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Ο κ. είδε από κοντά την πρόοδο στην οδό Σανδράκη, η οποία είναι θέμα ημερών πλέον να παραδοθεί πλήρης στην κυκλοφορία, αλλά και τις στη λεωφόρο Καραμανλή, για την οποία η Περιφέρεια πιέζει την κατασκευάστρια εταιρεία προκειμένου να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.

Σε δηλώσεις ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας τόνισε τα εξής: «Το πρωί επισκεφθήκαμε δύο έργα, αυτό της οδού Σανδράκη όπου οι πάνε αρκετά ικανοποιητικά. Ολοκληρώνεται ο κυκλικός που κάναμε γιατί νομίζουμε πως σε αντίθεση με τα φανάρια, οι κόμβοι συμβάλουν στην άμβλυνση του κυκλοφοριακού προβλήματος αλλά και μειώνουν το κόστος συντήρησης, αυξάνοντας παράλληλα την ασφάλεια διέλευσης.

Το δεύτερο έργο που είδαμε, ήταν αυτό της οδού Καραμανλή όπου έχουμε ολοκληρώσει περίπου το 50% του φυσικού αντικειμένου, το πιο δύσκολο, γιατί είχαμε να κάνουμε με οργανισμούς κοινής ωφέλειας όπως η ΔΕΥΑΛ, η ΔΕΗ, το φυσικό αέριο και άλλα δίκτυα που έπρεπε να μετατοπιστούν.

Αυτά έχουν ολοκληρωθεί και τώρα πιέζουμε την κατασκευάστρια εταιρεία να επιταχύνει και να ολοκληρωθεί το έργο μέχρι τέλος του χρόνου αν είναι δυνατόν. Θέλουμε γρήγορα να δώσουμε στην κυκλοφορία αυτό το έργο, μέχρι τέλος του χρόνου, γιατί μέχρι τότε πληρώνει και το ΕΣΠΑ.»

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση