Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΛΑΡΙΣΑ » Θλίψη και οργή στην κηδεία του μικρού Νίκου στα Φάρσαλα
Θλίψη και οργή στην κηδεία του μικρού Νίκου στα Φάρσαλα

Θλίψη και οργή στην κηδεία του μικρού Νίκου στα Φάρσαλα

Ράγισν κρδιές το πρωί της Πέμπτης στα Φάρσαλα, εκεί όπου συγγενείς, φίλοι και απλοί έσπευσαν να πουν το τελευταίο αντίο στον μόλις 2,5 ετών ίκο που σκοτώθηκε πέφτοντας σε φρεάτιο στις εγκαταστάσεις του «Χαμόγελου του Παιδιού» στην Κορινθία.

Η νεκρώσιμη πομπή πέρασε από κεντρικούς δρόμους της πόλης των Φαρσάλων υπό τους ήχους του τραγουδιού της Ελένης Βιτάλη: « μου, σπλάχνο μου». Η οργή ξεχείλιζε από τα στόματα με συνθήματα κατά του «Χαμόγελου του παιδιού» αλλά και των αρχών.

Σε του ο πρόεδρος των ΡΟΜΑ στα Φάρσαλα Μπάμπης Δημητρίου εξέφρασε τη μεγάλη λύπη του γι' αυτό που συνέβη στον μικρό ίκο, τον οποίο όπως χαρακτηριστικά είπε «θεωρούμε όλοι οικογένειά μας». Ζήτησε παράλληλα την παραδειγματική τιμωρία των υπαιτίων της ς, εκφράζοντας την απόλυτη εμπιστοσύνη του στην ελληνική δικαιοσύνη.

 

Υπενθυμίζεται πως ο μικρός έχασε τη του την περασμένη Τρίτη, πέφτοντας σε αγωγό λυμάτων στο χώρο των εγκαταστάσεων του «Χαμόγελου του Παιδιού» που βρίσκονται στην Αρχαία Κόρινθο. Στον ίδιο χώρο επίσης φιλοξενούνται δύο ακόμα αδερφάκια του τους τελευταίους έξι μήνες, καθώς η οικογένεια αντιμετωπίζει αρκετά προτα.

Πηγή: onlarissa.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση