Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΛΑΡΙΣΑ » The Bachelor 3 στη Λάρισα με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας
The Bachelor 3 στη Λάρισα με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας

The Bachelor 3 στη Λάρισα με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Η στήριξε την ολο των γυρισμάτων της τινίας που ολοκληρώνει την τριλογία του “The Bachelor ”, στη .To μεγάλο φινάλε της τριλογίας έρχεται τον ερχόμενο Δεκέμβριο στις για να κλείσει την της μεγαλύτερης Ελληνικής εμπορικής ς των τελευταίων ετών.

Μετά τις μεγάλες επιτυχίες του Bachelor 1 ( 110.000 εισιτήρια, εμπορικότερη κωμωδία της χρονιάς) και Bachelor 2 ( 250.000 εισιτήρια, εμπορικότερη Ελληνική ταινία της χρονιάς) , το Bachelor 3 έρχεται να ολοκληρώσει τον κύκλο με ένα πλούσιο Cast και γυρίσματα σε Αθήνα, , Los Angeles και Las Vegas!!

Η , με αυτή τη στοχευμένη δράση , επιθυμεί:

– να προσελκύσει συγκεκριμένες ομάδες επισκεπτών (millenials,cineμαlovers,youngadultsκ.α. ) στους προορισμούς που θα γίνουν τα γυρίσματα και στην ευρύτερη περιοχή

– την αύξηση της αναγνωρισιμότητας των τουριστικών προορισμών της Λάρισας

– να ενισχυθεί το αποτύπωμα της Θεσσαλίας και των τουριστικών προιόντων της .

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας έχοντας το στρατηγικό πλάνο ανάδειξης και διάδοσης των τουριστικών προορισμών της Θεσσαλίας προβαίνει σε στοχευμένες δράσεις και προωθητικές ενέργειες , όπως και αυτή, για την καλύτερη και αποδοτικότερη αξιο του τουριστικού σχεδιασμού με ωφελούμενους τους ενασχολούμενους άμεσα ή έμμεσα με τον τουρισμό στη Θεσσαλία .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση