Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΛΑΡΙΣΑ » The Bachelor 3 στη Λάρισα με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας
The Bachelor 3 στη Λάρισα με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας

The Bachelor 3 στη Λάρισα με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Η Περιφέρει Θεσσλίας στήριξε την ολο των γυρισμάτων της ταινίας που ολοκληρώνει την τριλογία του “The Bachelor ”, στη .To μεγάλο φινάλε της τριλογίας έρχεται τον ερχόμενο Δεκέμβριο στις κινηματογραφικές αίθουσες για να κλείσει την ιστορία της μεγαλύτερης Ελληνικής εμπορικής ς των τελευταίων ετών.

Μετά τις μεγάλες επιτυχίες του Bachelor 1 ( 110.000 εισιτήρια, εμπορικότερη κωμωδία της χρονιάς) και Bachelor 2 ( 250.000 εισιτήρια, εμπορικότερη Ελληνική ταινία της χρονιάς) , το Bachelor 3 έρχεται να ολοκληρώσει τον κύκλο με ένα πλούσιο Cast και γυρίσματα σε Αθήνα, , Los Angeles και Las Vegas!!

Η Θεσσαλίας , με αυτή τη στοχευμένη δράση , επιθυμεί:

– να προσελκύσει συγκεκριμένες ομάδες επισκεπτών (millenials,cineμαlovers,youngadultsκ.α. ) στους προορισμούς που θα γίνουν τα γυρίσματα και στην ευρύτερη περιοχή

– την της αναγνωρισιμότητας των τουριστικών προορισμών της Λάρισας

– να ενισχυθεί το αποτύπωμα της Θεσσαλίας και των τουριστικών προιόντων της .

Η Θεσσαλίας έχοντας το στρατηγικό πλάνο ανάδειξης και διάδοσης των τουριστικών προορισμών της Θεσσαλίας προβαίνει σε στοχευμένες δράσεις και προωθητικές ενέργειες , όπως και αυτή, για την καλύτερη και αποδοτικότερη αξιο του τουριστικού σχεδιασμού με ωφελούμενους τους ενασχολούμενους άμεσα ή έμμεσα με τον τουρισμό στη Θεσσαλία .

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση