Βρίσκεστε εδώ:  / ΛΑΡΙΣΑ / ΣΙΝΕΜΑ / The Bachelor 3 στη Λάρισα με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας
The Bachelor 3 στη Λάρισα με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας

The Bachelor 3 στη Λάρισα με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Η Θεσσαλίας στήριξε την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της ταινίας που ολοκληρώνει την τριλογία του “The Bachelor ”, στη Λάρισα .To μεγάλο φινάλε της τριλογίας έρχεται τον ερχόμενο Δεκέμβριο στις κινηματογραφικές αίθουσες για να κλείσει την της μεγαλύτερης Ελληνικής εμπορικής επιτυχίας των τελευταίων ετών.

Μετά τις μεγάλες επιτυχίες του Bachelor 1 ( 110.000 εισιτήρια, εμπορικότερη κωμωδία της χρονιάς) και Bachelor 2 ( 250.000 εισιτήρια, εμπορικότερη Ελληνική της χρονιάς) , το Bachelor 3 έρχεται να ολοκληρώσει τον κύκλο με ένα πλούσιο Cast και γυρίσματα σε , Λάρισα, Los Angeles και Las Vegas!!

Η Θεσσαλίας , με αυτή τη στοχευμένη δράση , επιθυμεί:

– να προσελκύσει συγκεκριμένες ομάδες επισκεπτών (millenials,cineμαlovers,youngadultsκ.α. ) στους προορισμούς που θα γίνουν τα γυρίσματα και στην ευρύτερη περιοχή

– την της αναγνωρισιμότητας των τουριστικών προορισμών της Λάρισας

– να ενισχυθεί το αποτύπωμα της Θεσσαλίας και των τουριστικών προιόντων της .

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας έχοντας το στρατηγικό πλάνο ανάδειξης και διάδοσης των τουριστικών προορισμών της Θεσσαλίας προβαίνει σε στοχευμένες δράσεις και προωθητικές ενέργειες , όπως και αυτή, για την καλύτερη και αποδοτικότερη αξιοποίηση του τουριστικού σχεδιασμού με ωφελούμενους τους ενασχολούμενους άμεσα ή έμμεσα με τον τουρισμό στη .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Νέα πεζοδρόμια σε Σκιάθο και Σκόπελο κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/5r34C00dBn -

  • Αναστολή λειτουργίας τμημάτων του 3ου ΕΠΑΛ Βόλου - https://t.co/W2k7SjSynb -

  • Οι μετρήσεις του Σταθμού του Υπουργείου Περιβάλλοντος για την ποιότητα της ατμόσφαιρας στο Βόλο… - https://t.co/HBZ1bCZt3Y -

"Αλιεύοντας" την είδηση