Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΛΑΡΙΣΑ » Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στην Π.Ε.Ο. Λαμίας – Λάρισας
Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στην Π.Ε.Ο. Λαμίας – Λάρισας

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στην Π.Ε.Ο. Λαμίας – Λάρισας

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε χθες 17-05-2015 το απόγευμα 55χρονος, στο 62ο χλμ της Π.Ε.Ο. Λαμίας – Λάρισας μετά από τροχαίο δυστύχημα.

Το Ι.Χ. επιβατικό που οδηγούσε ο 55χρονος εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε σταθερό αντικείμενο και ανετράπη, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού.

σαν με

Εν τω μεταξύ, συνελήφθησαν σήμερα 18-05-2015 τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, ένας 60χρονος και δύο αλλοδαποί, , ηλικίας 45 και 33 ετών, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε στο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα τυφέκιο με σκοπευτική διόπτρα, καθώς και ένα μεταλλικό κουτί με 200 μεταλλικά σφαιρίδια.

Σύλληψη για κλοπής

Επίσης, συνελήφθη σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος ς Λάρισας, ένας 47χρονος Λαρισαίος , διότι κατελήφθη να παραβιάζει παγκάρι Ιερού Ναού με σκοπό να αφαιρέσει χρήματα.

Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, τα οποία κατασχέθηκαν.

Σύλληψη δύο αλλοδαπών φυγόποινων

Τέλος, συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι στην Ελασσόνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρος Ελασσόνας, δύο αλλοδαποί, , διότι σε βάρος τους εκκρεμούν ισάριθμες καταδικαστικές αποφάσεις με συνολική ποινή φυλάκισης 6 μηνών και χρηματική ποινή 6.000 ευρώ για του νόμου περί αλλοδαπών.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση