Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΛΑΡΙΣΑ » Συνάντηση στη Λάρισα όλων των κινημάτων της Θεσσαλίας, κατά των πλειστηριασμών
Συνάντηση στη Λάρισα όλων των κινημάτων της Θεσσαλίας, κατά των πλειστηριασμών

Συνάντηση στη Λάρισα όλων των κινημάτων της Θεσσαλίας, κατά των πλειστηριασμών

Συνάντηση των κινημάτων κατά των κατασχέσεων, πλειστηριασμών και εξώσεων, από την περιοχή της Θεσσαλίας, θα πραγματοποιηθεί στη , την 5 Μαρτίου, σε αίθουσα του Επιμελητήριου Λάρισας (Παπακυριαζή 44), στις 11 π.μ.

Σκοπός της συνάντησης, που διοργανώνεται με πρωτοβουλία του συντονιστικού «Κίνηση κατά των πλειστηριασμών», είναι η , η ανταλλαγή εμπειριών και η κλιμάκωση της δράσης, για την προστασία της ιδιωτικής περιουσίας. Κρίνεται δε, ως απολύτως αναγκαία και καθοριστική, μιας και με το νομοσχέδιο για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς που ετοιμάζει το Υπουργείο Δικαιοσύνης περιορίζονται έως εξαφανίζονται οι εγγυήσεις ς κατά την πραγματο των πλειστηριασμών. Ο οφειλέτης θα χάνει την περιουσία του με ένα κλικ χωρίς να έχει τη δυνατότητα να διαπιστώσει άμεσα με την παρουσία του πώς έγινε η διαδικασία, αν τελικά βρέθηκε υπερθεματιστής κ.λπ.

Στόχος του νομοσχεδίου είναι ένας: να ξεμπερδεύει με το κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς που έχει απλωθεί σε κάθε Ειρηνοδικείο και έχει οδηγήσει στο άμεσο , να μην πραγματοποιηθεί κανένας πλειστηριασμός λαϊκής περιουσίας.

Στόχευση του κινήματος κατά των πλειστηριασμών είναι να δυναμώσει, να απλωθεί παντού, να μπει μπροστά σε κάθε στάδιο αλλαγής της νομοθεσίας, σε κάθε στάδιο της διαδικασίας ξεπουλήματος της λαϊκής περιουσίας, από το Υπουργείο, τη Βουλή, τις τράπεζες, τα δικαστήρια, τα συμβολαιογραφεία, μέχρι το κάθε σπίτι που θα βγαίνει σε πλειστηριασμό

Ο αγώνας κατά των πλειστηριασμών θα συνεχιστεί και θα γιγαντωθεί μέχρι να σταματήσουν να βγαίνουν στο σφυρί οι πρώτες κατοικίες, οικόπεδα, χωράφια, υπερχρεωμένων νοικοκυριών και κατεσμένων μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Η συνάντηση της ς 5 Μαρτίου θα είναι ανοικτή για όλους τους .

Στην συνάντηση θα συμμετάσχει και η κίνηση «Πολίτες της Μαγνησίας κατά των πλειστηριασμών – κατασχέσεων – εξώσεων», ύστερα από απόφαση της γενικής συνέλευσης των μελών της.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση