Βρίσκεστε εδώ:  / ΛΑΡΙΣΑ / Συνάντηση περιφερειάρχη Θεσσαλίας με το νέο διοικητή της 1ης Στρατιάς
Συνάντηση περιφερειάρχη Θεσσαλίας με το νέο διοικητή της 1ης Στρατιάς

Συνάντηση περιφερειάρχη Θεσσαλίας με το νέο διοικητή της 1ης Στρατιάς

 

 

Τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό επισκέφθηκε ο νέος διοικητής της 1ης Στρατιάς, αντιστράτηγος   Κωνσταντίνος Φλώρος με την ευκαιρία ανάληψης των νέων καθηκόντων του.

 

Παρά τον εθιμοτυπικό χαρακτήρα της συνάντησης, της πρώτης μετά την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του νέου διοικητή, η συζήτηση των δύο ανδρών επεκτάθηκε σε όλα τα θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Επισημάνθηκε ιδιαίτερα η πολύ καλή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ Περιφέρειας Θεσσαλίας και 1ης Στρατιάς όλα αυτά τα χρόνια.

Ειδική υπήρξε στα έργα που εντάχθηκαν στο ΕΣΠΑ  και αφορούν στην προμήθεια εξοπλισμού Πολιτικής Προστασίας για την 1η Στρατιά ( και οχήματα για την έγκαιρη επέμβαση και αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών) και την του 404 Στρατιωτικού Νοσοκομείου Λάρισας, με προϋπολογισμό 1.065.508,32 ευρώ.

Στη συνάντηση διαπιστώθηκε η αμοιβαία βούληση για στενή συνεργασία προκειμένου να επιτευχθεί η αναβάθμιση του ρόλου και της παρουσίας της Στρατιάς στο θεσσαλικό χώρο.

Ο  Κ. Αγοραστός ευχήθηκε στον αντιστράτηγο Κ. Φλώρο «κάθε στην κρίσιμη για την ακεραιότητα και ασφάλεια της πατρίδας μας της 1ης Στρατιάς». Παράλληλα, τον παρακάλεσε να μεταφέρει στους αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και οπλίτες των Ενόπλων Δυνάμεων «τα αισθήματα ευγνωμοσύνης του Ελληνικού λαού και ιδίως των Θεσσαλών για την ανεκτίμητη προσφορά τους».

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διαδικτυακή συνεδρίαση του #ΣΟΠΠ ενόψει χιονιά #ΣΟΠΠ - https://t.co/UEcElOtkJj -

  • Ρύθμιση 72 δόσεων: Πώς θα ενταχθείτε - https://t.co/5wcUuJVdQF -

  • Άμεση Δημοσιοποίηση των επιδημιολογικών στοιχείων από τις Νοσοκομειακές Μονάδες της Θεσσαλίας… - https://t.co/fYDYDx1FvT -

"Αλιεύοντας" την είδηση