Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΛΑΡΙΣΑ » Συνάντηση εθελοντικών ομάδων στην Περιφέρεια για τη διοργάνωση του Let’s do it Greece 2017
Συνάντηση εθελοντικών ομάδων στην Περιφέρεια για τη διοργάνωση του Let’s do it Greece 2017

Συνάντηση εθελοντικών ομάδων στην Περιφέρεια για τη διοργάνωση του Let’s do it Greece 2017

Αύριο Τετάρτη 15/3 και  12.00 στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου

 

Αύριο Τετάρτη 15/3 και  12.00 θα πραγματοποιηθεί κεντρική συντονιστική συνάντηση σε επίπεδο Θεσσαλίας για τη διοργάνωση του Let's do it Greece 2017 στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου, στη Λάρισα. Το Let's do it Greece είναι μια πρωτοβουλία η οποία θα πραγματοποιηθεί την 2 Απριλίου 2017, όπου Πανελλαδικά, φορείς, και απλοί θα συνενωθούν πραγματοποιώντας εθελοντικές , εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης σε κάθε γωνιά της χώρας.

Οι συμμετοχής φορέων, ομάδων και εθελοντών έχουν ήδη ξεκινήσει στο www.letsdoitgreece.org.

Η προσπάθεια αυτή ξεκίνησε το 2012 από νέα που αγάπησαν τον εθελοντισμό μέσα από το . Νέους που ονειρεύονται να ενώσουν όλη την Ελλάδα για έναν κοινό σκοπό, αναδεικνύοντας το καλό πρόσωπο της πατρίδας μας. Το πρόσωπο των ανθρώπων που προσπαθούν και προσφέρουν καθημερινά στον τόπο τους, το πρόσωπο των εθελοντών που συνεργάζονται σε κοινή προσπάθεια, το πρόσωπο της χαράς, της συμμετοχής και της δημιουργικότητας.

Για την υλο της δράσης καλούνται εθελοντικοί φορείς, πολίτες, σύλλογοι και σωματεία, να έρθουν αύριο Τετάρτη 15/3 και ώρα 12.00 στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση