Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΛΑΡΙΣΑ » Στον περιφερειάρχη τα μέλη του Chopper Riders Club Larisa
Στον περιφερειάρχη τα μέλη του Chopper Riders Club Larisa

Στον περιφερειάρχη τα μέλη του Chopper Riders Club Larisa

Για τη διοργάνωση του 3ου Bike Show στα

Τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό επισκέφθηκαν τα μέλη του Chopper Riders Club Larisa με αφορμή τη διοργάνωση του 3ου Bike Show στα την Κυριακή 7 Αυγούστου.

Η συγκεκριμένη αφορά Moto- καλλιστεία, τα οποία έχουν ως στόχο να γίνει γνωστός ο μοτοσυκλετισμός ως ιδέα και τρόπος ς στα ευρύτερα κοινωνικά στρώματα.

Όπως πέρσι έτσι και φέτος αναμένονται συμμετοχές από την Ελλάδα και το με πάνω από 120 μηχανές οι οποίες θα εκτίθενται στην πλατεία των Μεσαγγάλων.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της , του Δήμου Τεμπών, της ομάδας πολιτισμού Μεσαγγάλων και όλων των τοπικών συλλόγων.

Η θα ξεκινήσει νωρίς το πρωί της Κυριακής 7 Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί αργά το βράδυ όπου θα δοθεί και συναυλία με το συγκρότημα του Γιώργου Βαλιάκα.

Στο χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχουν χώροι ς τροφίμων, ρουχισμού, παιχνιδιών και ειδών πρώτης ανάγκης για οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Τον περιφερειάρχη επισκέφθηκαν ο πρόεδρος του συλλόγου Βασίλης Μπαλαντές, ο Γιώργος Κατσίκας, ο ταμίας Ευστράτιος Ευστρατίου και άλλα μέλη του Δ.Σ.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο Θανάσης Παιδής.

"Αλιεύοντας" την είδηση