Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΛΑΡΙΣΑ » Στην κυκλοφορία από αύριο Τετάρτη ένα ρεύμα της οδού Σανδράκη
Στην κυκλοφορία από αύριο Τετάρτη ένα ρεύμα της οδού Σανδράκη

Στην κυκλοφορία από αύριο Τετάρτη ένα ρεύμα της οδού Σανδράκη

Αύριο Τετάρτη, 23/09/2015 προγρμμτίζεται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της , να δοθεί στην κυκλοφορία ένα της ανακατασκευασθείσας οδού Σανδράκη, με κατεύθυνση από την Ε.Ο. Λάρισας – ς προς την οδό Λαγού.

Το υπόψη τμήμα δίνεται στην κυκλοφορία, για τη διευκόλυνση των διερχομένων οχημάτων και για την αποφόρτιση του κέντρου της πόλης.

Σημειώνεται ότι, για λόγους ς της κυκλοφορίας, προς το παρόν, η κίνηση των οχημάτων επί της ηλεκτροφωτισμένης οδού Σανδράκη, θα περιορίζεται σε ένα , με χρήση εργοταξιακής σήμανσης, που οι οφείλουν να σέβονται και να τηρούν. Ο ισόπεδος κόμβος στη συμβολή των οδών Σανδράκη – Μανουσάκη, θα λειτουργεί με φωτεινή σηματοδότηση.

Πρόθεση της είναι να ολοκληρωθούν οι εργασίες και να αποδοθεί το έργο στην κυκλοφορία, το συντομότερο δυνατό, γνωρίζοντας εκ των προτέρων, τα ευεργετικά αποτελέσματα που θα επιφέρει στην κυκλοφορία το εν λόγω έργο.

Οι πολίτες και οι της περιοχής, καλούνται να επιδείξουν υπομονή για το μικρό χρονικό διάστημα που απομένει πλέον, έως την ολοκλήρωση των εργασιών.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση