Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΛΑΡΙΣΑ » Στην κυκλοφορία από αύριο Τετάρτη ένα ρεύμα της οδού Σανδράκη
Στην κυκλοφορία από αύριο Τετάρτη ένα ρεύμα της οδού Σανδράκη

Στην κυκλοφορία από αύριο Τετάρτη ένα ρεύμα της οδού Σανδράκη

Αύριο Τετάρτη, 23/09/2015 προγραμματίζεται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, να δοθεί στην κυκλοφορία ένα ρεύμα της ανακατασκευασθείσας οδού Σανδράκη, με κατεύθυνση από την Ε.Ο. Λάρισας – Κοζάνης προς την οδό Λαγού.

Το υπόψη τμήμα δίνεται στην κυκλοφορία, για τη διευκόλυνση των διερχομένων οχημάτων και για την αποφόρτιση του κέντρου της πόλης.

Σημειώνεται ότι, για λόγους ασφάλειας της κυκλοφορίας, προς το παρόν, η κίνηση των οχημάτων επί της ηλεκτροφωτισμένης οδού Σανδράκη, θα περιορίζεται σε ένα ρεύμα, με χρήση εργοταξιακής σήμανσης, που οι οφείλουν να σέβονται και να τηρούν. Ο ισόπεδος κόμβος στη συμβολή των οδών Σανδράκη – Μανουσάκη, θα λειτουργεί με φωτεινή σηματοδότηση.

Πρόθεση της Περιφέρειας Θεσσαλίας είναι να ολοκληρωθούν οι εργασίες και να αποδοθεί το έργο στην κυκλοφορία, το συντομότερο δυνατό, γνωρίζοντας εκ των προτέρων, τα ευεργετικά που θα επιφέρει στην κυκλοφορία το εν λόγω έργο.

Οι και οι επαγγελματίες της περιοχής, καλούνται να επιδείξουν υπομονή για το μικρό χρονικό διάστημα που απομένει πλέον, έως την ολοκλήρωση των εργασιών.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση