Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΛΑΡΙΣΑ » Στη βελτίωση του κλειστού γυμναστηρίου Φαρσάλων προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας
Στη βελτίωση του κλειστού γυμναστηρίου Φαρσάλων προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Στη βελτίωση του κλειστού γυμναστηρίου Φαρσάλων προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Κώστας Αγοραστός: «Συντηρούμε τους αθλητικούς χώρους»

Στη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων του κλειστού γυμναστηρίου των Φαρσάλων προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας καθώς ο Κώστας έδωσε την έγκριση δημοπράτησης του έργου: «Βελτιώσεις υποδομών κεντρικού πυρήνα σταδίου Φαρσάλων», προϋπολογισμού 100.000 ευρώ (με ΦΠΑ).

Το έργο υλοποιείται από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων και με φορέα υλοποίησης τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας.

Ο Κ. δήλωσε για το έργο: «Ο αθλητισμός είναι φιλοσοφία ζωής, που δίνει χρόνια στη και ζωή στα χρόνια. Ως αιρετή Περιφέρεια υπερβαίνουμε τις αρμοδιότητές μας και συντηρούμε αθλητικούς χώρους, στεκόμενοι με σεβασμό και ενδιαφέρων στους αθλούμενους και τους αθλητικούς συλλόγους. Τα κλειστά γυμναστήρια πέρα από τον καθαρά αθλητικό τους ρόλο, αποτελούν πόλους έλξης για τους κατοίκους των Δήμων, αλλά και της ευρύτερης περιοχής. Με τα αθλητικά έργα, τις πολλαπλές διοργανώσεις και τα πρωταθλήματα, που διοργανώθηκαν υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, δημιουργήσαμε ρεύμα αθλητικού τουρισμού στην Θεσσαλία. Η περιφέρειά μας είναι η πρώτη αθλητική περιφέρεια στη χώρα και εκεί επιθυμούμε να παραμείνει».

Με την παρούσα εργολαβία θα εκτελεστούν βελτίωσης στο αθλητικό κέντρο του κεντρικού πυρήνα του σταδίου Φαρσάλων. Πρόκειται να εκτελεστούν που αφορούν στην επισκευή της στέγης του κλειστού γυμναστηρίου με την αποξήλωση των παλαιών μεταλλικών φύλλων επιστέγασης και την τοποθέτηση πετασμάτων τύπου sandwich από γαλβανισμένη λαμαρίνα με πλήρωση πολυοθρεθάνης. Ακόμη θα γίνουν εργασίες υδατοστεγάνωσης, αποκατάστασης επιχρισμένων επιφανειών και μερική αποκατάσταση του φθαρμένου ξύλινου δαπέδου τύπου παρκέ λόγω φθορών που προκληθήκαν από την εισροή υδάτων στον αγωνιστικό χώρο του γυμναστηρίου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση