Βρίσκεστε εδώ:  / ΛΑΡΙΣΑ / Στη Λάρισα αύριο το πρωί το Καραβάνι Αγώνα και Αλληλεγγύης
Στη Λάρισα αύριο το πρωί το Καραβάνι Αγώνα και Αλληλεγγύης

Στη Λάρισα αύριο το πρωί το Καραβάνι Αγώνα και Αλληλεγγύης

Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Τρικάλων χαιρετίζει το Καραβάνι Αγώνα & Αλληλεγγύης που καλεί σε ώστε να βγουν τα εργατικά δικαιώματα μπροστά, ενάντια στην ανεργία, για να περάσουν τα εργοστάσια που κλείνουν στους εργάτες. Το Σάββατο 4 Απριλίου στις 11:30 το πρωί στη , θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση – , που θα ξεκινήσει από τον σιδηροδρομικό σταθμό και θα καταλήξει στην πλατεία Ταχυδρομείου.

Όπως αναφέρει η Τρικάλων σε ανακοίνωσή της μεταξύ άλλων, “Σε αυτή την , πέρα από το εργοδοτικό κόστος, την απαίτηση για κέρδος, τον πολύμορφο αυταρχισμό και την , την προπαγάνδα που σπέρνει ηττοπάθεια και διχασμό στους εργαζόμενους, το εργατικό κίνημα έχει να αντιμετωπίσει και τους φραγμούς που βάζουν τα μνημόνια, οι πολιτικές της ΕΕ και η ασυδοσία των τραπεζών.

Γι’ αυτό αναγκαίοι πολιτικοί στόχοι και προϋποθέσεις για την οριστική και συνολική δικαίωση των διεκδικήσεων των εργαζομένων, αρχικά είναι:

  • η απελευθέρωση από μνημόνια, και ,
  • η εθνικοποίηση των τραπεζών και το πέρασμα των επιχειρήσεων σε εργατικό έλεγχο”
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αποζημιώσεις στο 100% της ζημίας το Νοέμβριο του 2021 - https://t.co/hpShvtY3q1 -

  • Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο 2ο ΕΠΑΛ Βόλου (Εσπερινό) #2οΕΠΑΛΒόλουΕσπερινό - https://t.co/7xakhftsfo -

  • Οι μετρήσεις του Σταθμού του Υπουργείου Περιβάλλοντος για την ποιότητα της ατμόσφαιρας στο Βόλο… - https://t.co/bJmmFvYWED -

"Αλιεύοντας" την είδηση