Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΛΑΡΙΣΑ » Συνελήφθη 32χρονος που έσχιζε ελαστικά αυτοκινήτων στη Λάρισα
Συνελήφθη 32χρονος  που έσχιζε ελαστικά  αυτοκινήτων στη Λάρισα

Συνελήφθη 32χρονος που έσχιζε ελαστικά αυτοκινήτων στη Λάρισα

, σήμερα (06-03-) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 32χρονος Λαρισαίος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε για και του νόμου περί όπλων.

Η σύλληψη του δράστη είναι αποτέλεσμα ενδελεχών ερευνών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας για την εξιχνίαση περιπτώσεων φθοράς σε ελαστικά αυτοκινήτων, που είχαν λάβει χ το τελευταίο διάστημα στην πόλη της Λάρισας.

Ειδικότερα, οι αξιοποιώντας κατάλληλα στοιχεία και πληροφορίες ταυτοποίησαν τα στοιχεία του 32χρονου και ενήργησαν συντονισμένες αναζητήσεις με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του.

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι-ξιφολόγχη, με μήκος λεπίδας 12,5 εκατοστών.

Από την μέχρι τώρα αστυνομική προέκυψε ότι ο 32χρονος κατά το χρονικό διάστημα από 23-02- έως 4-03-2016 προκάλεσε σε ελαστικά τουλάχιστον 43 σταθμευμένων οχημάτων στη Λάρισα, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του και σε παρόμοιες περιπτώσεις που συνέβησαν στη Λάρισα από το Νοέμβριο του 2015.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση