Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΛΑΡΙΣΑ » Συλλήψεις για ναρκωτικά στη Λάρισα
Συλλήψεις για ναρκωτικά στη Λάρισα

Συλλήψεις για ναρκωτικά στη Λάρισα

Συνελήφθησαν, χθες 02-07-2015 το απόγευμα στη , από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών ς , τρία άτομα και συγκεκριμένα δύο ημεδαποί, ηλικίας 37 και 35 ετών, και μία 42χρονη αλλοδαπή, υπήκοος ς, κατηγορούμενοι για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της διακίνησης ναρκωτικών, της απλής σωματικής βλάβης, της αντίστασης και της απείθειας.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί μετά από κατάλληλη αξιο στοιχείων για διακίνηση ναρκωτικών από τον 37χρονο, τον εντόπισαν κατά τη συνάντησή του με τον 35χρονο, με σκοπό την προμήθεια ναρκωτικών.

Κατά την επέμβασή τους, ο 37χρονος εκσφενδόνισε στο έδαφος ένα πλαστικό δοχείο, που περιείχε (24) συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους (23,6) γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν και επιτέθηκε σε αστυνομικό προκειμένου να διαφύγει της ς. Από την κατοχή του κατασχέθηκαν ακόμα το χρηματικό των (315) ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.

Επίσης, ο εκσφενδόνισε στο έδαφος δύο συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους (1,2) γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 37χρονου, στην οποία εντοπίσθηκε και συνελήφθη η 42χρονη αλλοδαπή, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό των (2.310) ευρώ, μία ηλεκτρονική ζυγαριά και ένα κινητό τηλέφωνο.

Επιπλέον, σε έρευνα στην οικία του 35χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν , βάρους (0,7) γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των (860) ευρώ, μία γυάλινη πίπα με υπολείμματα κάνναβης και ένα κινητό τηλέφωνο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας.

Επίσης, συνελήφθη, χθες το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 78χρονος, διότι εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική για μη καταβολή Φ.Π.Α., με ποινή φυλάκισης δύο μηνών και δύο ημερών.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση