Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Σύλληψη Λαρισαίου φυγόποινου

Σύλληψη Λαρισαίου φυγόποινου

Συνελήφθη, χθες (21-09-2015) το μεσημέρι στη , από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 36χρονος, διότι εκκρεμεί σε βάρος του κατα με φυλάκισης ενός μήνα, για κλοπής.

Επίσης συνελήφθη χθες το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 53χρονος, διότι εκκρεμούν σε βάρος του δύο με συνολική φυλάκισης ενός έτους και πέντε μηνών, για παράβαση του νόμου περί επιταγών.

Ακόμη, συνελήφθη, χθες το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή της ς, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης αρκωτικών Λάρισας, ένας 54χρονος, διότι σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε σε καφενείο ιδιοκτησίας του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης και αφορολόγητου καπνού, καθώς και μία ηλεκτρονική ζυγαριά.

Τέλος, συνελήφθησαν, χθες το βράδυ στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης αρκωτικών Λάρισας, δύο άτομα ηλικίας 36 και 56 ετών, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε επιβατικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο μίγματος καπνού-κάνναβης και ένα πλακίδιο με υπολείμματα ηρωίνης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση