Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Σύλληψη για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα
Σύλληψη  για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

Σύλληψη για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

Συνελήφθη, χθες (30-05-2015) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 42χρονος Λαρισαίος, διότι κατά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 18 τυποποιημένες συσκευασίες καπνού, οι οποίες δεν έφεραν την ειδική ένσημη ταινία.

Σύλληψη αλλοδαπού φυγόποινου

Εν τω μεταξύ, συνελήφθη σήμερα 31-05-2015 το πρωί στην Ελασσόνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Ελασσόνας, ένας Αλός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική για μη τήρηση όρων αναστολής της ποινής, με ποινή φυλάκισης δύο ετών.

Σύλληψη για απόπειρα αγοράς ναρκωτικών δισκίων και πλαστογραφία – Εξιχνίαση κλοπής

Επίσης προχθές το πρωί συνελήφθη στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας, ένας 57χρονος, διότι αποπειράθηκε να αγοράσει από φαρμακείο, προσκομίζοντας πλαστή συνταγή, η οποία κατασχέθηκε.

Σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν 20 , 3 φωτοαντίγραφα ιατρικών συνταγών και ένα , το οποίο όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα είχε αφαιρέσει προχθές από 34χρονη.

Σύλληψη για κατοχή ναρκωτικού δισκίου και απείθεια

Επιπλέον, συνελήφθη, προχθές το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 40χρονος, διότι αντιλαμόμενος την προσέγγιση των αστυνομικών για επικείμενο έλεγχο τράπηκε σε φυγή, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί από τους αστυνομικούς σε κοντινή απόσταση. Από την κατοχή του κατασχέθηκε ένα ναρκωτικό δισκίο.

Σύλληψη για απόπειρα εισαγωγής κινητών τηλεφώνων στο Κατάστημα Κράτησης Λάρισας

Τέλος,συνελήφθησαν προχθές το απόγευμα εξωτερικά του Καταστήματος Κράτησης Λάρισας, από αστυνομικούς του Α' Αστυνομικού Τμήματος Λάρισας, δύο Λαρισαίοι και συγκεκριμένα ένας και μία 29χρονη, διότι από την κατοχή τους κατασχέθηκε ένα δέμα που περιείχε δύο κινητά τηλέφωνα με τα παρελκόμενά τους, το οποίο προόριζαν να εκσφενδονίσουν στον προαύλιο χώρο του Καταστήματος.

"Αλιεύοντας" την είδηση