Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Σύλληψη δύο άτομων στη Λάρισαγια διακίνηση ναρκωτικών ουσιών
Σύλληψη δύο άτομων στη Λάρισαγια διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Σύλληψη δύο άτομων στη Λάρισαγια διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθησαν χθες 21-05-2015 το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, ένας 56χρονος και ένας 36χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, κατά τον αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε στο επιβατικό αυτοκίνητο που επέβαιναν οι δύο δράστες, ιδιοκτησίας του 56χρονου, βρέθηκαν τρεις νάιλον συσκευασίες με , συνολικού βάρους 1,6 γραμμαρίων και το χρηματικό ποσό των 405 ευρώ.

Επιπλέον, στην κατοχή του 36χρονου βρέθηκε μία νάιλον συσκευασία με , βάρους 0,7 γραμμαρίων, την οποία, όπως προέκυψε από την αστυνομική , είχε προμηθευτεί από τον 56χρονο, έναντι χρηματικού ποσού.

Σε νομότυπη που ακολούθησε στην οικία του 56χρονου βρέθηκαν ποσότητα κοκαΐνης, βάρους 0,5 γραμμαρίων και δέκα , ενώ σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο επιβατικό αυτοκίνητο του 36χρονου, βρέθηκε μια νάιλον συσκευασία με κοκαΐνη, βάρους 0,3 γραμμαρίων.

Η συνολική ποσότητα κοκαΐνης, βάρους 3,1 γραμμαρίων, τα , το χρηματικό ποσό, καθώς και το όχημα του 56χρονου, ως μέσο διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας.

Σύλληψη για κλοπή τροχοφόρου και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος

Επίσης, συνελήφθησαν χθες στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, δύο Λαρισαίοι , ηλικίας 20 και 29 ετών, διότι, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, είχαν στην κατοχή τους μια κλεμμένη δίκυκλη , ιδιοκτησίας 30χρονου και επιπλέον διέθεταν, μέσω ιστοσελίδας, εξαρτήματά της προς πώληση.

Η βρέθηκε και κατασχέθηκε.

Σύλληψη Τσέχου φυγόποινου

Τέλος, υνελήφθη χθες το μεσημέρι στη Λάρισα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 50χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Τσεχίας, διότι εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης ενός έτους για απάτη και πλαστογραφία με χρήση κατ' εξακολούθηση.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση