Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Σύλληψη αλβανού φυγόποινου στην Ελασσόνα
Σύλληψη αλβανού φυγόποινου στην  Ελασσόνα

Σύλληψη αλβανού φυγόποινου στην Ελασσόνα

Συνελήφθη χθες (10-10-2015) το πρωί στην , από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης ς, ένας 24χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι εκκρεμεί σε βάρος του κατα με συνολική ποινή φυλάκισης ενός έτους και τριών μηνών, καθώς και χρηματική ποινή (3.000) ευρώ, για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών και ψευδή ανωμοτί κατάθεση.

Σύλληψη για κατοχή μικροποσότητας ηρωίνης

Συνελήφθη χθες (10-10-2015) το βράδυ στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών ς, ένας 32χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι κατελήφθη να κατέχει τρεις νάιλον συσκευασίες με , οι οποίες κατασχέθηκαν.

Συνελήφθη λαρισαίος για κλοπή και

Συνελήφθη χθες (10-10-2015) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος () Λάρισας, ένας 36χρονος ημεδαπός, διότι προχθές (09-10-2015) το πρωί αφαίρεσε από ιατρείο την προσωπική – επαγγελματική σφραγίδα του ιατρού, η οποία κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο διακούχο. Επιπλέον, από την κατοχή του κατασχέθηκαν δύο .

Σύλληψη για κλοπή

Τέλος, συνελήφθη χθες (10-10-2015) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος () Λάρισας, ένας 36χρονος ημεδαπός, διότι λίγο πριν αφαίρεσε από σταθμευμένο σε υπόγειο χώρο στάθμευσης πολυς Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο διάφορα αντικείμενα. Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στη νόμιμη δικαιούχο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση