Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Σύλληψη 44χρονου για άσκοπους πυροβολισμούς
Σύλληψη 44χρονου για άσκοπους πυροβολισμούς

Σύλληψη 44χρονου για άσκοπους πυροβολισμούς

Συνελήφθη, χθες (03-01-) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λάρισ, πό αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, ένας 44χρονος, διότι, ευρισκόμενος σε κατάσταση μέθης στην αυλή της οικίας του, προέβη στη ρίψη είκοσι άσκοπων πυροβολισμών, με που κατείχε νόμιμα.

Αποτέλεσμα των άσκοπων πυροβολισμών ήταν η πρόκληση φθορών μικρής έκτασης σε δύο αυτοκίνητα, φορτηγό και επιβατικό αντίστοιχα, προκύπτοντας κοινός κίνδυνος.

Το προαναφερόμενο κατασχέθηκε, καθώς επίσης και είκοσι κάλυκες κυνηγετικών φυσιγγίων που περισυλλέγησαν από τον περίβολο της αυλής. Επιπλέον, κατασχέθηκε και ένα πιστόλι με τέσσερις γεμιστήρες και (97) που ο 44χρονος κατείχε νόμιμα, λόγω του ότι είναι σκοπευτής.

Σύλληψη αλλοδαπού φυγόποινου

Επίσης συνελήφθη, χθες (03-01-) το μεσημέρι στην Ελασσόνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Ελασσόνας, ένας 34χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλίας, διότι εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική για του νόμου περί αλλοδαπών, με ποινή φυλάκισης έξι μηνών και χρηματική ποινή (1.500) ευρώ.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση