Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Σύλληψη 37χρονου στη Λάρισα για διαρρήξεις

Σύλληψη 37χρονου στη Λάρισα για διαρρήξεις

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις διαρρήξεων καταστημάτων, δύο υγειονομικού ενδιαφέροντος και ενός εμπορικού, που έλαβαν χώρα στην πόλη την προηγούμενη εβδομάδα.

Συνελήφθη, χθες (21-11-2015) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης () Λάρισας, ένας 37χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε για διακεκριμένες περιπτώσεις ς, απόπειρα ς, του νόμου ναρκωτικών και ψευδή ανωμοτί κατάθεση.

Ειδικότερα, χθες το πρωί, ο 37χρονος αποπειράθηκε να αφαιρέσει το δίκυκλο 31χρονου ημεδαπού, ωστόσο έγινε αντιληπτός και συνελήφθη από τους προστρέξαντες αστυνομικούς.

Όπως εξακριβώθηκε, ο 37χρονος δήλωσε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας ψευδή στοιχεία ταυτότητας, ενώ από την κατοχή του, καθώς και σε νομότυπη που ακολούθησε στην οικία του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

• μία νάιλον συσκευασία με μικροτητα ηρωίνης σε μορφή «βράχου»,
• τέσσερα ναρκωτικά δισκία,
• ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής,
• είδη ρουχισμού,
• διαρρηκτικά εργαλεία και
• το χρηματικό των (370,10) ευρώ.

Από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι το διήμερο (13/14-11-2015), ο 37χρονος διέρρηξε δύο και αποπειράθηκε να διαρρήξει άλλο ένα, αφαιρώντας συνολικά ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, είδη ρουχισμού και το χρηματικό ποσό των (315) ευρώ.

Ο φορητός υπολογιστής και τα είδη ρουχισμού αποδόθηκαν στους νόμιμους δικαιούχους.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση