Βρίσκεστε εδώ:  / ΛΑΡΙΣΑ / Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας
Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας

Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας

Το χαρμόσυνο μήνυμα της έλευσης του νέου χρόνου μετέφεραν στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό με πρωτοχρονιάτικα η μπάντα της 1ης Στρατιάς, της Πολεμικής Αεροπορίας, η Φιλαρμονική του δήμου Λαρισαίων, καθώς επίσης και δεκάδες μικρά παιδιά με τα τρίγωνά τους.

Ο κ. Αγοραστός αντάλλαξε ευχές και συμβολικά ενώ σε του με αφορμή την έλευση του νέου έτους, σημείωσε τα εξής: «Σε λίγο περνάμε από το παρόν στο . Η πρωτοχρονιάτικη νύχτα είναι μία ιδιαίτερη νύχτα γιατί με έναν πρωτότυπο και πρωτόγνωρο τρόπο μας φέρνει όλους πολύ κοντά. Αυτή η αγάπη, η ομόνοια, η αλληλεγγύη, η πίστη, μας δίνει μεγαλύτερη δύναμη ώστε να ατενίζουμε το με ελπίδα και να θεωρούμε ότι θα υπάρξουν ανάσες προόδου.

Στο χρόνο που τελειώνει σήμερα, περάσαμε πάρα πολύ δύσκολα. Παρόλα αυτά, η Θεσσαλίας ενωμένη ως μία γροθιά έδωσε παράδειγμα αποτελεσματικότητας, συνεννόησης, συνεργασίας, συνέργειας, ειλικρίνειας, αγάπης και έτεινε το χέρι προς όλους όσους αντιμετώπιζαν πρόβλημα.

Αισιοδοξούμε το 2016 να είναι ένας περισσότερο δημιουργικός χρόνος, με λιγότερα προβλήματα για όλη την ανθρωπότητα που δοκιμάζεται σε πολλά πεδία, στο οικονομικό, στο , στο προσφυγικό, υπό τον φόβο της διεθνούς τρομοκρατίας.

Εύχομαι σε όλους χρόνια πολλά και σε κάθε οικογένεια να βασιλεύει η ομόνοια η αγάπη και η ευτυχία.»
ΚΑΛΑΝΤΑ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚHΚΑΛΑΝΤΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σκότωσαν την #φώκια "Κωστής" μασκότ της Αλοννήσου #φώκια - https://t.co/gC4Q1WO71W -

  • Mε οξύ έμφραγμα 29χρονος Βολιώτης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας #οξύέμφραγμα - https://t.co/nIx5MNzTqC -

  • Μηχανική βλάβη στο "#Ερατώ"  #Ερατώ - https://t.co/Ty4bdxlnrC -

"Αλιεύοντας" την είδηση