Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΛΑΡΙΣΑ » Προχωρούν οι εργασίες κατασκευής νέας γέφυρας στο Πουρί Αγιοκάμπου
Προχωρούν οι εργασίες κατασκευής νέας γέφυρας στο Πουρί Αγιοκάμπου

Προχωρούν οι εργασίες κατασκευής νέας γέφυρας στο Πουρί Αγιοκάμπου

Προχωρά η κατασκευή της νέας ς δύο ανοιγμάτων στο ρέμα Πουρί Αγιοκάμπου, καθώς τοποθετούνται οι προεκτεταμένοι δοκοί επί των εφεδράνων των βάθρων και τις επόμενες μέρες ακολουθεί η κατασκευή του καταστρώματος καθώς και των παράπλευρων προσβάσεων.

Ακόμη, αναμένεται να κατασκευαστεί παράπλευρη ράμπα για την ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων κατά την καλοκαιρινή περίοδο, χωρίς να διακοπεί η των εργασιών.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας έχει ολοκληρώσει και παραδώσει στα παράλια  του Δήμου Αγιάς  μια νέα στη θέση ρέμα Ηλεκτρολόγων και μια νέα  γέφυρα στη θέση ρέμα Πλατανιά ενώ η νέα γέφυρα στο ρέμα Πουρί αποτελεί το τρίτο τεχνικό ανάντι του παραλιακού άξονα Αγιοκάμπου – Βελίκας.

Οι τρεις γέφυρες, συνολικού προϋπολογισμού 3,3 εκατ. χρηματοδοτούνται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

«Η Περιφέρεια Θεσσαλίας με και προγραμματισμό υλοποιεί σημαντικά για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στα παράλια του Δήμου Αγιάς» δηλώνει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας . «Μετά την κατασκευή των δυο νέων γεφυρών στο ρέμα Ηλεκτρολόγων και στο ρέμα Πλατανιά καθώς και τη βελτίωση του δικτύου σύνδεσης των γεφυρών βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες για την κατασκευή της τρίτης  γέφυρας στο ρέμα Πουρί Αγιοκάμπου. Σε συνεργασία με τον δήμαρχο Αγιάς Αντώνη κουντάρα έχουμε ολοκληρωμένα και σε εξέλιξη υποδομών, οδικής ασφάλειας και αντιπλημμυρικά άνω των 10 εκατ. ευρώ στην περιοχή» προσθέτει ο περιφερειάρχης.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση