Βρίσκεστε εδώ:  / ΛΑΡΙΣΑ / ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ / Πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τη σταδιακή κατάργηση της Πλαστικής Σακούλας
Πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τη σταδιακή κατάργηση της Πλαστικής Σακούλας

Πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τη σταδιακή κατάργηση της Πλαστικής Σακούλας

Η Εταιρεία Κοινωνικής Παρέμβασης και Πολιτισμού (ΕΚΠΟΛ) της Περιφέρειας Θεσσαλίας και ο Δήμος Λαρισαίων – Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος Δ/νση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, σε συνεργασία με τη Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης – Europe Direct Περιφέρειας Θεσσαλίας, το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Περιφέρειας Θεσσαλίας και τον Ελληνικό Οργανισμό Ανακύκλωσης διοργάνωσαν εκδήλωση ενημέρωσης ευαισθητοποίησης του κοινού για τη σταδιακή κατάργηση της πλαστικής σακούλας την Πέμπτη 25 Μαΐου 2017 στη Λάρισα.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο κτίριο της ΔΕΥΑΛ και ξεκίνησε με τους χαιρετισμούς των εκπροσώπων της Περιφέρειας Θεσσαλίας Βασ. Χατζόπουλο, Γ.Κίτσιο και Αθ. Παιδή, του Δήμου Λαρισαίων Απ. Σουρλαντζή, της ΕΚΠΟΛ Κων.Χαλέβα , του Κέντρου Ευρωπαϊκής Ενημέρωσης Europe Direct Βασ. Χατζηκαμαγιάννη και του ΕΟΑΝ κ. Πολιτόπουλος και Έφη Τριτοπούλου Δρ. Χημικός Μηχανικός του ΕΟΑΝ.

Στη συνέχεια η δράση μεταφέρθηκε στην πλατεία Ταχυδρομείου όπου στο βροντερό «όχι» στη χρήση της πλαστικής σακούλας συμμετείχαν οι μαθητές του 3ου και 27ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας αλλά και οι μαθητές του 8ου Γυμνασίου Λάρισας, διανεμήθηκε έντυπο υλικό και πάνινες σακούλες με σκοπό την ευαισθητοποίηση των πολιτών για να μειώσουν στο ελάχιστο τη χρήση της πλαστικής σακούλας μιας χρήσης και να επιλέγουν τσάντες πολλαπλών χρήσεων.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κυρ. Μητσοτάκης από Εύβοια: Ταχύτατα οι αποζημιώσεις για τους πληγέντες - https://t.co/Vih1UHxNtH -

  • Παραδόθηκε σε κυκλοφορία ο κυκλικός κόμβος στα Φάρσαλα - https://t.co/KuubSgfJRQ -

  • Ακυρώνεται η φετινή ΔΕΘ- Κατεβάζει "ρολά" η εστίαση από τις 12 τα μεσάνυχτα στον Βόλο - https://t.co/774XuGBRpd -

"Αλιεύοντας" την είδηση