Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΛΑΡΙΣΑ » Πέντε συλλήψεις για ναρκωτικά και κλοπή στη Λάρισα

Πέντε συλλήψεις για ναρκωτικά και κλοπή στη Λάρισα

Πέντε Ελλήνων γι κτοχή ναρκωτικών και για κλοπή σημειώθηκαν σήμερα και χθες στη Λάρισα.

Ειδικότερα,συνελήφθη, σήμερα 11-07-2015 τις πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, ένας 22χρονος, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με .

Χθες το μεσημέρι συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 37χρονος, διότι κατελήφθη να κατέχει μία συσκευασία με βουπρενορφίνης, η οποία κατασχέθηκε.

Επίσης, χθες το μεσημέρι συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης () Λάρισας, ένας 48χρονος, διότι αφαίρεσε από οικία 48χρονης διάφορα αντικείμενα, τα οποία κατασχέθηκαν και της αποδόθηκαν.

Επιπλέον, από την κατοχή του συλληφθέντα κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με .

Ακόμη, συνελήφθη χθες το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης () ένας 35χρονος, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 59 δισκία.

Τέλος, χθες το μεσημέρι συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 39χρονος, διότι λίγο πριν είχε αφαιρέσει ένα τηλέφωνο 37χρονης από δωμάτιο νοσοκομείου της πόλης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση