Βρίσκεστε εδώ:  / ΛΑΡΙΣΑ / Πέντε εκ. ευρώ από το ΥΠ.ΕΣ. για νέα γέφυρα και δρόμο στο Βλαχογιάννι Ελασσόνας
Πέντε εκ. ευρώ από το ΥΠ.ΕΣ. για νέα γέφυρα και δρόμο στο Βλαχογιάννι Ελασσόνας

Πέντε εκ. ευρώ από το ΥΠ.ΕΣ. για νέα γέφυρα και δρόμο στο Βλαχογιάννι Ελασσόνας

Υπογράφηκε η χρηματοδότηση σε Αγοραστού-Πέτσα στην Αθήνα

 Με το ποσό των 5.000.000 ευρώ χρηματοδοτείται η Περιφέρεια Θεσσαλίας για την αποκατάσταση υποδομών προσβασιμότητας, που  επλήγησαν από το σεισμό της 3ης Μαρτίου στο Δήμο  Ελασσόνας.

Σε που είχε   στην Αθήνα ο Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα,  υπογράφηκε η χρηματοδότηση της Περιφέρειας  με το ποσό των 5.000.000 ευρώ, σε βάρος των πιστώσεων του έργου: 2003ΣΕ05500005 Επιχορήγηση των για «Πρόγραμμα πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες στους ΄ και β΄ βαθμού της Χώρας», για την των παρακάτω έργων:

Κατασκευή Νέας Οδογέφυρας Βλαχογιαννίου Δ.Ε. Ποταμιάς Δ. Ελασσόνας, προϋπολογισμού 4.000.000 ευρώ και

Αποκατάσταση Οδού Μεσοχώρι – Βλαχογιάννι – Βάρκος, προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ.

«Ευχαριστώ τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα για την χρηματοδότηση  της Περιφέρειας με 5 εκατομμύρια ευρώ, που μας επιτρέπει να ξεκινήσουμε άμεσα τις διαδικασίες για την αποκατάσταση τόσο της γέφυρας στο Βλαχογιάννι όσο και του δρόμου που υπέστη σοβαρές από το σεισμό του Μαρτίου. Η κυβέρνηση με άμεσα αντανακλαστικά και πρωτόγνωρες σε ταχύτητα διαδικασίες, αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για τους σεισμόπληκτους της Θεσσαλίας. Η άριστη που έχουμε με  όλα τα αρμόδια Υπουργεία οδηγεί σε δημιουργικά αποτελέσματα προς όφελος των ανθρώπων» δηλώνει ο Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Νέα πεζοδρόμια σε Σκιάθο και Σκόπελο κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/5r34C00dBn -

  • Αναστολή λειτουργίας τμημάτων του 3ου ΕΠΑΛ Βόλου - https://t.co/W2k7SjSynb -

  • Οι μετρήσεις του Σταθμού του Υπουργείου Περιβάλλοντος για την ποιότητα της ατμόσφαιρας στο Βόλο… - https://t.co/HBZ1bCZt3Y -

"Αλιεύοντας" την είδηση