Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΛΑΡΙΣΑ » Παρεμβάσεις 1,5 εκ. ευρώ στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Λάρισας
Παρεμβάσεις 1,5 εκ. ευρώ στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Λάρισας

Παρεμβάσεις 1,5 εκ. ευρώ στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Λάρισας

Σημαντικές παρεμβάσεις βελτίωσης του υφιστάμενου οδικού δικτύου της περιφερειακής ενότητας Λάρισας θα πραγματοποιηθούν μετά την υπογραφή ς από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό.

Η αφορά σε συντήρησης της υποδομής και των τεχνικών, σε περιπτώσεις που παρουσιάζονται εκτεταμένες και απαιτείται άμεση παρέμβαση και σε συντήρησης ασφαλτικών στρώσεων σε σημεία που εμφανίζονται ρηγματώσεις – καθιζήσεις ή φυσιο φθορά με την πάροδο του χρόνου.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν παρεμβάσεις σε δύο τμήματα του οδικού δικτύου Λάρισας – Φαρσάλων, στην παλαιά εθνική οδό Λάρισας – Ελασσόνας, στο δρόμο Ελασσόνα – Αγιονέρι – Ευαγγελισμός, από τη γέφυρα Πηνειού – Στόμιο – Ομόλιο – έμπροσθεν του θεάτρου Τεμπών μέχρι και την παράκαμψη Ομολίου, στην είσοδο του οικισμού του Παλαιοπύργου, σε Άνω και Κάτω Αιγάνη, στην παλαιά εθνική οδό Λάρισας – στο ύψος του Μελισσοχωρίου και μεταξύ των ορίων των οικισμών Λάρισας και Γιάννουλης. Το έργο χρηματοδοτείται από εθνικούς πόρους.

Σε δηλώσεις του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής: «πρόκειται να κάνουμε παρεμβάσεις στην παλαιά εθνική προς την Ελασσόνα, στο , στον δρόμο Λάρισα – Φάρσαλα και όπου αλλού χρειαστεί το επόμενο διάστημα. Φυσικά δεν είναι μία σύμβαση που καλύπτει όλες τις ανάγκες του συνόλου του οδικού δικτύου γιατί έχουμε 1750 χιλιόμετρα οδών στην περιφερειακή ενότητα Λάρισας. Είναι όμως μία σύμβαση η οποία προσπαθεί να διορθώσει κάποια προτα ούτως ώστε να προχωρήσουμε το έργο της βελτίωσης της οδικής ασφάλειας».

"Αλιεύοντας" την είδηση