Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ / Παράνομα τυχερά παίγνια σε κατάστημα της Λάρισας
Παράνομα τυχερά παίγνια σε  κατάστημα της Λάρισας

Παράνομα τυχερά παίγνια σε κατάστημα της Λάρισας

Κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στο οποίο διεξάγονταν παράνομα τυχερά , εντοπίστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, ενώ συνελήφθησαν πέντε άτομα και συγκεκριμένα η προσωρινά υπεύθυνη, μία υπάλληλος που εργαζόταν ως σερβιτόρα, καθώς και τρεις παίκτες, αλλά αναζητείται ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Επίσης κατασχέθηκαν- μεταξύ άλλων- κεντρικές μονάδες ηλεκτρονικών υπολογιστών με τα παρελκόμενά τους, δύο , δύο πακέτα λαθραίων τσιγάρων και χρηματικό ποσό.

Ειδικότερα, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας εντοπίστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα 09-05-2015 στη Λάρισα, καφετέρια – κατάστημα παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, στο οποίο διεξάγονταν παράνομα τυχερά .

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας μια 42χρονη αλλοδαπή υπήκοος Σερβίας, ως προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος, μία 30χρονη , εργαζόμενη ως σερβιτόρα, καθώς και τρεις παίκτες, από τους οποίους δύο ηλικίας 42 και 59 ετών και μία 50χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Αλβανίας, ενώ αναζητείται ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, ημεδαπός ηλικίας 23 ετών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την της διεξαγωγής παράνομων τυχερών παιγνίων, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικό έλεγχο στο κατάστημα.

Κατά τον έλεγχο, κατέλαβαν την προσωρινά υπεύθυνη και τη σερβιτόρα να διοργανώνουν την διενέργεια του τυχερού παιγνίου τύπου «φρουτάκια», έχοντας θέσει σε λειτουργία έναν κεντρικό ηλεκτρονικό υπολογιστή (server), αποτελούμενο από μία κεντρική μονάδα με διασυνδεδεμένους σ’ αυτόν άλλους δεκατρείς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σε τρεις οθόνες των οποίων εμφανίζονταν το απαγορευμένο τυχερό παίγνιο, στα οποία συμμετείχαν οι τρεις παίκτες.

Από το χώρο του καταστήματος και από την κατοχή των συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• ο κεντρικός ηλεκτρονικός υπολογιστής (server),
• (13) κεντρικές μονάδες ηλεκτρονικών υπολογιστών,
• (15) οθόνες ηλεκτρονικών υπολογιστών,
• (14) πληκτρολόγια και (14) ποντίκια ηλεκτρονικών υπολογιστών,
• δύο και
• το χρηματικό ποσό των (135) ευρώ.

Επιπλέον, από την κατοχή της προσωρινά υπεύθυνης του καταστήματος κατασχέθηκαν δύο πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ένσημη ταινία φορολογίας και ένα .

Επίσης, διαπιστώθηκε ότι το συγκεκριμένο κατάστημα λειτουργούσε χωρίς την απαιτούμενη ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος καθώς και την απαιτούμενη παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, ενώ η υπάλληλος-σερβιτόρα του καταστήματος, στερούταν άδειας εργασίας.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία για τα, κατά περίπτωση αδικήματα, της της νομοθεσίας περί «παιγνίων», της νομοθεσίας περί «βεγγαλικών», του Τελωνειακού Κώδικα και της παράβασης Υγειονομικών Διατάξεων, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λάρισας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #συλλήψεις και πρόστιμα στη Μαγνησία #συλλήψεις - https://t.co/MzAQZUgiJQ -

  • Ανανέωση συνεργασίας Δήμου Σκιάθου με την Marketing Greece #ΔήμοςΣκιάθου - https://t.co/z8uSkr9VTA -

  • Στην ασφαλτόστρωση του δρόμου #Λεφόκαστρο-#Κάλαμος προχωρά η δημοτική αρχή Νοτίου Πηλίου - https://t.co/Zgq7IMq72A… -

"Αλιεύοντας" την είδηση