Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΛΑΡΙΣΑ » Παράνομα τυχερά παίγνια σε καφενείο στη Λάρισα

Παράνομα τυχερά παίγνια σε καφενείο στη Λάρισα

Kατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην πόλη, στο οποίο διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια,εντοπίστηκε από την και συνελήφθησαν οκτώ άτομα και συγκεκριμένα ο προσωρινά υπεύθυνος και επτά παίκτες, ενώ αναζητείται ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, (11) πλήρη συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών και το χρηματικό ποσό των (210) .

Ειδικότερα, από την της Διεύθυνσης Αστυνομίας ς εντοπίστηκε χθες (12-09-2015) το βράδυ στη , καφενείο – επιχείρηση παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, στο οποίο διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια. Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικό έλεγχο στο κατάστημα.

Κατά τον έλεγχο, κατελήφθη ο προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, στερούμενος άδειας εργασίας και βιβλιαρίου υγείας, να διοργανώνει τη διενέργεια του τυχερού παιγνίου τύπου «φρουτάκια», έχοντας θέσει σε λειτουργία έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή (server), αποτελούμενο από μία κεντρική μονάδα με διασυνδεδεμένους σ' αυτόν άλλους δέκα ηλεκτρονικούς υπολογιστές, στις οθόνες των οποίων εμφανιζόταν το απαγορευμένο .

Επίσης, κατελήφθησαν οι άλλοι επτά συλληφθέντες να συμμετέχουν ως παίκτες στη διεξαγωγή του ανωτέρω τυχερού παιγνίου, σε ισάριθμους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ένας 49χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, ως προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, καθώς και επτά ακόμη άτομα – τέσσερις ημεδαποί, ηλικίας από 44 έως 63 ετών και τρεις , , ηλικίας από 39 έως 46 ετών.

Επιπλέον, αναζητείται ο 38χρονος ημεδαπός ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Από το χώρο του καταστήματος και από την κατοχή των συλληφθέντων κατασχέθηκαν:
• (11) πλήρη συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών,
• ένα μηχάνημα έκδοσης προπληρωμένων καρτών και
• το συνολικό χρηματικό ποσό των (210) .

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λάρισας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση