Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΛΑΡΙΣΑ » Πάνω από 200 έλεγχοι σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος
Πάνω από 200 έλεγχοι σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος

Πάνω από 200 έλεγχοι σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος

Από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας Π.Ε. ς της ς Θεσσαλίας από την έναρξη της πανδημίας του κορωναϊού

Συνεχίζονται σε καθημερινή βάση οι έλεγχοι σε σούπερ μάρκετ και φαρμακεία

Περισσότερους από 200 ελέγχους πραγματοποίησε από την έναρξη της πανδημίας του κορωναϊού, η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας Π.Ε. ς της ς Θεσσαλίας, σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, για την τήρηση των όρων ς. Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, σε καθημερινή βάση σε δύο βάρδιες, καθώς και το Σάββατο, στα καταστήματα τροφίμων που παραμένουν ανοιχτά και στα φαρμακεία της Λάρισας.

«Ευχαριστούμε τις Υπηρεσίες μας που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και εργάζονται καθημερινά για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας» τονίζει σε δήλωσή του ο Κώστας Αγοραστός. «Τώρα είναι η ώρα που η ατομική ευθύνη ανάγεται σε συλλογική, για την προάσπιση της ίδιας της ς».

Όπως ανακοινώθηκε από την Υπηρεσία:«Από την πρώτη στιγμή που προέκυψε το θέμα με τον κορωναϊό η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της ΠΕ Λάρισας πραγματοποίησε σε καθημερινή βάση ελέγχους σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος: εστιατόρια, αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία, σούπερ μάρκετ κ.λπ.

Έγιναν σε όλους συστάσεις για την αυστηρή τήρηση των όρων ς τόσο από τους εργαζόμε όσο και από τους πολίτες- πελάτες, σύμφωνα με τις διατάξεις των Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου που έχουν εκδοθεί για το σκοπό αυτό.

Μετά το κλείσιμο των καταστημάτων ς, οι έλεγχοι συνεχίζονται σε καθημερινή βάση στα σούπερ μάρκετ, αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία, καφετέριες και καταστήματα delivery.

Οι έλεγχοι στα ανωτέρω καταστήματα θα γίνονται καθημερινά σε δύο βάρδιες πρωί-απόγευμα καθώς και το Σάββατο από τους Επόπτες Δημόσιας Υγείας.

Έλεγχοι, θα πραγματοποιούνται από κλιμάκιο της υπηρεσίας και στα φαρμακεία της πόλης».

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση