Βρίσκεστε εδώ:  / ΛΑΡΙΣΑ / Ολοκληρώθηκε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας η ασφαλτόστρωση τμήματος της οδού Ελασσόνας – Βερδικούσιας
Ολοκληρώθηκε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας η ασφαλτόστρωση τμήματος της οδού Ελασσόνας – Βερδικούσιας

Ολοκληρώθηκε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας η ασφαλτόστρωση τμήματος της οδού Ελασσόνας – Βερδικούσιας

Ολοκληρώθηκαν από την Θεσσαλίας οι ασφαλτόστρωσης της επαρχιακής οδού Ελασσόνας – Βερδικούσιας από το ύψος της διασταύρωσης με την ε.ο Ελασσόνας – Δεσκάτης μέχρι και τη διασταύρωση της δημοτικής οδού προς Πραιτώρι.

Οι έγιναν τμηματικά σε συνολικό μήκος περίπου 9 χιλιομέτρων και περιλαμβάνουν την εκ νέου ασφαλτόστρωση περίπου 4,5 χιλιομέτρων και τη διαγράμμιση στο σύνολο της οδού.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας : « Σε μια δύσκολη στιγμή για τη χώρα η αιρετή με σχέδιο και προγραμματισμό, υλοποιεί και παραδίδει προς χρήση χρήσιμα για τον τόπο, που δημιουργούν μόχλευση στην τοπική κοινωνία και οικονομία, στηρίζοντας θέσεις εργασίας.

Έχουν δικαίωμα και οι άνθρωποι της υπαίθρου στην ασφαλή μετακίνηση και επικοινωνία και ιδιαίτερα οι κτηνοτρόφοι της περιοχής οι οποίοι συμβάλλουν στην εθνική οικονομία και κοινωνία».

Το υλοποιήθηκε από πόρους ΚΑΠ και η επίβλεψη έγινε από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της η οποία εκπόνησε και τη μελέτη.

ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑ (3)ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑ (2)

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Χρ.Τριαντόπουλος: Συνεργασία με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ για ζητήματα λιμενικών εγκαταστάσεων - https://t.co/wkJb0gS5x2… -

  • Τρία #μετάλλια η #Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο #Ελλάδα #μετάλλια #ΟλυμπιακοίΑγώνεςΤόκιο - https://t.co/Lsmq1k8EAu -

  • Στο εργοτάξιο του Δημοτικού Θεάτρου Βόλου ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας #ΔημοτικόΘέατροΒόλου - https://t.co/oXFC0E1cpc -

"Αλιεύοντας" την είδηση