Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΛΑΡΙΣΑ » Σε Καραμανλή και Καράγιωργα ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας
Σε Καραμανλή και Καράγιωργα ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας

Σε Καραμανλή και Καράγιωργα ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας

Τις εργασίες στα δυο μεγάλα οδικά έργα της πόλης της Λάρισας επισκέφτηκε ο Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Γρηγόρη Παπαχαραλάμπους.

Ο ενημερώθηκε για την πρόοδο των εργασιών και συνομίλησε με τους κατασκευαστές ζητώντας γρήγορους ρυθμούς για να ολοκληρωθούν τα έργα.

Σε ότι αφορά την λεωφόρο Καραμανλή προϋπολογισμού 5 εκατ. ευρώ, οι εργασίες προχωράνε με γρήγορους ρυθμούς και το έργο αναμένεται να παραδοθεί στο σύνολό του μέσα στην άνοιξη. Παράλληλα γίνονται εργασίες ώστε να διανοιχθεί παράπλευρος στο ύψος της αερογέφυρας των σιδηροδρομικών γραμμών ώστε τα αυτοκίνητα να μπορούν να πραγματοποιούν αναστροφή με κάτω από την αερογέφυρα.

Στην οδό Καράγιωργα προϋπολογισμού 18,6 εκατ. ευρώ, οι εργασίες που είχαν σταματήσει λόγω προβλημάτων σχετικά με τις απαλλοτριώσεις, ξεκίνησαν και πάλι και το έργο προχωρά κανονικά.

Όπως επεσήμανε σε δηλώσεις του ο Κ. Αγοραστός, «Πρόκειται για σημαντικά οδικά έργα ασφάλειας για την μετακίνηση των ανθρώπινων κοινοτήτων, για τους Λαρισαίους και όχι μόνο. Τα έργα αυτά ανήκουν σε όλους τους πολίτες, που θα τα χρησιμοποιήσουν και προσφέρουν μια ανάσα στο της πόλης. Παράλληλα, αλλάζουν προς το καλύτερο και αναβαθμίζουν αισθητικά τις περιοχές αυτές καθώς δημιουργούνται χώροι περιπάτου, διαβάσεις πεζών και ποδηλάτων, ηλεκτροφωτισμός κ.α. Παράλληλα τα έργα αυτά στηρίζουν θέσεις εργασίας και δημιουργούν μόχλευση στην τοπική οικονομία και κοινωνία. Παρακολουθούμε από κοντά την πορεία τους και συνεργαζόμαστε με τους κατασκευαστές ώστε να παραδοθούν σύντομα στους πολίτες για χρήση».

ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΑ

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Νέος Πρύτανης του Π.Θ. ο Χαράλαμπος Μπιλλίνης #πρύτανηςΠανεπιστημίουΘεσσαλίας - https://t.co/i4FWLwv6PM -

  • Στον Βόλο ο Δημήτρης Κουτσούμπας #ΔημήτρηςΚουτσούμπας - https://t.co/GZISPk1xLM -

  • Στην Αργαλαστή οι Νίκος Χαρδαλιάς και Σοφία Ζαχαράκη #ΔΗΜΤΟΝοτίουΠηλίου - https://t.co/9m8ETKTjgR -

"Αλιεύοντας" την είδηση