Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΛΑΡΙΣΑ » Ο Κ. Αγοραστός στο πάρκο «Ηρακλής – Οι 12 Άθλοι»
Ο Κ. Αγοραστός στο πάρκο «Ηρακλής – Οι 12 Άθλοι»

Ο Κ. Αγοραστός στο πάρκο «Ηρακλής – Οι 12 Άθλοι»

Στο νέο μυθολογικό πάρκο “Ηρακλής- Οι 12 άθλοι” που άνοιξε τις πύλες του στη Λάρισα περιηγήθηκε σήμερα ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός.

Ο περιφερειάρχης είχε την ευκαιρία να δεί από κοντά την διαδραστική που από τις πρώτες μέρες λειτουργίας της άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις και να συνομιλήσει με δασκάλους και μαθητές δημοτικών σχολείων απ’ όλη την περιφέρεια, που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στον πολυχώρο Thessalia, για να απολαύσουν την πρωτόγνωρη εμπειρία.

Η έκθεση – υπερπαραγωγή, είναι μια πρωτοβουλία της Αναπτυξιακής Εταιρείας του Επιμελητηρίου Λάρισας, της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Λαρισαίων και θα φιλοξενείται μέχρι τις 2 Ιουνίου, στον πολυχώρο Thessalia, στο 3ο χλµ. Λάρισας -Τυρνάβου, στη Γιάννουλη.

Συνοδευόμενος από τον αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού, Αθλητισμού, Απασχόλησης και Δια βίου Μάθησης Ν. Λιούπα και τον αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου Δ. Παπαλέξη, ο κ. Αγοραστός ακολούθησε με ενδιαφέρον όλη τη συναρπαστική διαδρομή από τη μεγάλη «Αίθουσα των Άθλων» με τους θεούς, τους ημίθεους, τα θηρία, τις σκληρές μάχες και τα κατορθώματα, μέχρι τον … 13ο άθλο.

Μαζί του, δάσκαλοι και μαθητές από το νηπιαγωγείο και δημοτικό σχολείο Δαμασίου και από τα δημοτικά σχολεία Καλλιθέας, 2ο Καρδίτσας, Λουτρού Ελασσόνας και Κεφαλόβρυσου Τρικάλων.

Ο πολυχώρος Thessalia κυριολεκτικά μεταμορφώθηκε στο σκηνικό ενός ξεχωριστού κόσμου που εκτείνεται σε 2.000 τ.μ. με τρισδιάστατα εκθέματα.

Η στο θεματικό πάρκο είναι ένα έντονα βιωματικό ταξίδι στην ελληνική μυθολογία, μία εκπαιδευτική, διαδραστική και σαφώς αξέχαστη ψυχαγωγική εμπειρία ανακάλυψης του μακρινού παρελθόντος και όλων των  γνωστών αλλά και άγνωστων μύθων που σχετίζονται με τον υπερήρωα Ηρακλή.

Το εντυπωσιακό θεματικό πάρκο «Ηρακλής – Οι 12 Άθλοι» είναι μια συνεργασία των φορέων της Λάρισας με τη ΔΕΘ – HELEXPO, τους Dream Workers και την Eksagon Exhibitions.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τέλος Ιουνίου τα εγκαίνια του Δημοτικού Θεάτρου Βόλου «Βαγγέλης Παπαθανασίου» - https://t.co/SjL0VtPdrs -

  • Νέος Πρύτανης του Π.Θ. ο Χαράλαμπος Μπιλλίνης #πρύτανηςΠανεπιστημίουΘεσσαλίας - https://t.co/i4FWLwv6PM -

  • Στον Βόλο ο Δημήτρης Κουτσούμπας #ΔημήτρηςΚουτσούμπας - https://t.co/GZISPk1xLM -

"Αλιεύοντας" την είδηση