Βρίσκεστε εδώ:  / ΛΑΡΙΣΑ / Ο Κ. Αγοραστός στο πάρκο «Ηρακλής – Οι 12 Άθλοι»
Ο Κ. Αγοραστός στο πάρκο «Ηρακλής – Οι 12 Άθλοι»

Ο Κ. Αγοραστός στο πάρκο «Ηρακλής – Οι 12 Άθλοι»

Στο νέο μυθολογικό “Ηρακλής- Οι 12 άθλοι” που άνοιξε τις πύλες του στη περιηγήθηκε σήμερα ο Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός.

Ο είχε την ευκαιρία να δεί από κοντά την διαδραστική έκθεση που από τις πρώτες μέρες λειτουργίας της άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις και να συνομιλήσει με δασκάλους και δημοτικών σχολείων απ’ όλη την περιφέρεια, που βρίσκονταν εκείνη την στον πολυχώρο Thessalia, για να απολαύσουν την πρωτόγνωρη εμπειρία.

Η έκθεση – υπερπαραγωγή, είναι μια πρωτοβουλία της Αναπτυξιακής Εταιρείας του Επιμελητηρίου Λάρισας, της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Λαρισαίων και θα φιλοξενείται μέχρι τις 2 Ιουνίου, στον πολυχώρο Thessalia, στο 3ο χλµ. Λάρισας -Τυρνάβου, στη Γιάννουλη.

Συνοδευόμενος από τον αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού, Αθλητισμού, Απασχόλησης και Δια βίου Μάθησης Ν. Λιούπα και τον αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου Δ. Παπαλέξη, ο κ. Αγοραστός ακολούθησε με ενδιαφέρον όλη τη συναρπαστική διαδρομή από τη μεγάλη «Αίθουσα των Άθλων» με τους θεούς, τους ημίθεους, τα θηρία, τις σκληρές μάχες και τα κατορθώματα, μέχρι τον … 13ο άθλο.

Μαζί του, δάσκαλοι και από το νηπιαγωγείο και δημοτικό σχολείο Δαμασίου και από τα δημοτικά σχολεία Καλλιθέας, 2ο Καρδίτσας, Λουτρού Ελασσόνας και Κεφαλόβρυσου Τρικάλων.

Ο πολυχώρος Thessalia κυριολεκτικά μεταμορφώθηκε στο ενός ξεχωριστού κόσμου που εκτείνεται σε 2.000 τ.μ. με τρισδιάστατα εκθέματα.

Η επίσκεψη στο είναι ένα έντονα βιωματικό ταξίδι στην ελληνική μυθολογία, μία εκπαιδευτική, διαδραστική και σαφώς αξέχαστη ψυχαγωγική εμπειρία ανακάλυψης του μακρινού παρελθόντος και όλων των  γνωστών αλλά και άγνωστων μύθων που σχετίζονται με τον υπερήρωα Ηρακλή.

Το εντυπωσιακό «Ηρακλής – Οι 12 Άθλοι» είναι μια συνεργασία των φορέων της Λάρισας με τη ΔΕΘ – HELEXPO, τους Dream Workers και την Eksagon Exhibitions.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τριάντα πέντε θετικά κρούσματα covid-19 στη Θεσσαλία #θετικάκρούσματαCovid19 - https://t.co/FAmZnN8Ocw -

  • Βελτιώνονται τα #γήπεδα Σούρπης, Ευξεινούπολης και Πλατάνου #γήπεδα #ΔήμοςΑλμυρού - https://t.co/LsV2nTL409 -

  • Στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας ο πρέσβης του Αζερμπαϊτζάν #πρέσβηςτουΑζερμπαϊτζάν - https://t.co/wjLHnSRgRy -

"Αλιεύοντας" την είδηση