Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΛΑΡΙΣΑ » Μεταστεγάζεται η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας
Μεταστεγάζεται η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας

Μεταστεγάζεται η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας

Tον Οκτώβριο νμένεται να έχει ολοκληρωθεί η μεταστέγαση της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας.

Σύμφωνα με έγγραφο της ς που αναρτήθηκε στη , η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας Ρουμπίνη Λεονταρή, υπέγραψε με μεταφορική εταιρεία στο Βελεστίνο, για την παροχή εργασιών μεταφοράς του εξοπλισμού και του αρχειακού υλικού λόγω μεταστέγασης της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας, στην τελική τιμή των πέντε χιλιάδων πεντακοσίων ογδόντα (5.580,00 €) συμπεριλαμομένου Φ.Π.Α. και νόμιμων κρατήσεων.

Ειδικότερα, ο πάροχος υπηρεσιών θα αποσυναρμολογήσει, θα συσκευάσει εντός κιβωτίου (αμπαλάρει), θα εγκιβωτίσει, θα κατεβάσει από το κτίριο, θα φορτώσει στο φορτηγό , θα μεταφέρει τα αντικείμενα, θα τα εκφορτώσει, θα τα ανεβάσει στο , θα τα τοποθετήσει στις θέσεις και σημεία που θα του υποδείξει η αρμόδια προς τούτο προϊστάμενος της Υπηρεσίας, κ. Λεονταρή Ρουμπίνη, θα τα συναρμολογήσει και οτιδήποτε άλλο ήθελε χρειαστεί προκειμένου η Υπηρεσία να λειτουργήσει άμεσα και εύρυθμα.

Οι θα παραδοθούν ολοκληρωτικά εντός 10 ημερολογιακών ημερών από την επόμενη της υπογραφής της παρούσας σύμβασης κι ο εξοπλισμός της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας, πρέπει να μεταφερθεί από το κτίριο της οδού Σκαρλάτου Σούτσου 3/Τ.Κ. 41222-ΛΑΡΙΣΑ (5ος όροφος) και να τακτοποιηθεί στο κτίριο της οδού Παναγούλη Αλέκου 73/Τ.Κ. 41223- ΛΑΡΙΣΑ (3ος όροφος).

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση