Βρίσκεστε εδώ:  / ΛΑΡΙΣΑ / Μεταστεγάζεται η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας
Μεταστεγάζεται η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας

Μεταστεγάζεται η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας

Tον Οκτώβριο αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η μεταστέγαση της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας.

Σύμφωνα με έγγραφο της σύμβασης που αναρτήθηκε στη Διαύγεια, η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας Ρουμπίνη Λεονταρή, υπέγραψε σύμβαση με μεταφορική εταιρεία στο Βελεστίνο, για την παροχή εργασιών μεταφοράς του εξοπλισμού και του αρχειακού υλικού λόγω μεταστέγασης της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας, στην τελική τιμή των πέντε χιλιάδων πεντακοσίων ογδόντα ευρώ (5.580,00 €) συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. και νόμιμων κρατήσεων.

Ειδικότερα, ο πάροχος υπηρεσιών θα αποσυναρμολογήσει, θα συσκευάσει εντός κιβωτίου (αμπαλάρει), θα εγκιβωτίσει, θα κατεβάσει από το κτίριο, θα φορτώσει στο φορτηγό αυτοκίνητο, θα μεταφέρει τα αντικείμενα, θα τα εκφορτώσει, θα τα ανεβάσει στο νέο κτίριο, θα τα τοποθετήσει στις θέσεις και σημεία που θα του υποδείξει η αρμόδια προς τούτο προϊστάμενος της Υπηρεσίας, κ. Λεονταρή Ρουμπίνη, θα τα συναρμολογήσει και οτιδήποτε άλλο ήθελε χρειαστεί προκειμένου η Υπηρεσία να λειτουργήσει άμεσα και εύρυθμα.

Οι εργασίες θα παραδοθούν ολοκληρωτικά εντός 10 ημερολογιακών ημερών από την επόμενη της υπογραφής της παρούσας σύμβασης κι ο εξοπλισμός της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας, πρέπει να μεταφερθεί από το κτίριο της οδού Σκαρλάτου Σούτσου 3/Τ.Κ. 41222-ΛΑΡΙΣΑ (5ος όροφος) και να τακτοποιηθεί στο κτίριο της οδού Παναγούλη Αλέκου 73/Τ.Κ. 41223- ΛΑΡΙΣΑ (3ος όροφος).

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Νέο «ορόσημο» η Καθαρά Δευτέρα - https://t.co/ubBiQfldB7 -

  • Οι μετρήσεις του Σταθμού του Υπουργείου Περιβάλλοντος για την ποιότητα της ατμόσφαιρας στο Βόλο… - https://t.co/K9at9eYzii -

  • Μαζικοί  δειγματοληπτικοί έλεγχοι ανίχνευσης κορωναϊού στην Περιφέρεια Θεσσαλίας   - https://t.co/BVPwfJqliG -

"Αλιεύοντας" την είδηση