Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΛΑΡΙΣΑ » Μαθητές του 37ου Δημοτικού Σχολείου επισκέφθηκαν τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας
Μαθητές του 37ου Δημοτικού Σχολείου επισκέφθηκαν τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας

Μαθητές του 37ου Δημοτικού Σχολείου επισκέφθηκαν τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας

Παιδικά χαμόγελα πλημμύρισε το γραφείο του περιφερειάρχη ς Κώστα Αγοραστού. Μαθητές του 37ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας, επισκέφθηκαν τον περιφερειάρχη στο πλαίσιο εκπαιδευτικού μαθήματος.

Συνοδευόμενοι από της εκπαιδευτικούς Σοφία Μυλωνά και Αγγελική Βαλόζου, οι ές της Β' τάξης γνώρισαν από κοντά τις υπηρεσίες της Περιφέρειας, ενώ ο κ. Αγοραστός απάντησε σε πολλά ερωτήματά τους.

«Αποτέλεσε ευχάριστη έκπληξη η σημερινή επίσκεψη των ών και των εκπαιδευτικών τους στο γραφείο μου. Τα είναι το οξυγόνο της ς και το κίνητρο για όλους εμάς τους μεγάλους – και πολύ περισσότερο για εκεί που κατέχουν θέσεις ευθύνης – να κάνουμε έναν καλύτερο κόσμο, τον οποίο θα τους παραδώσουμε στο μέλλον.

Ως Περιφέρεια ς πιστεύουμε σ' αυτό και παρά τη δύσκολη συγκυρία έχουμε επιδείξει την τελευταία τετραετία ένα σημαντικό για τη στήριξη και αναβάθμιση της δημόσιας παιδείας μέσα από δεκάδες έργα υποδομής και όχι μόνον.

Συνεχίζουμε αταλάντευτα σ' αυτό το δρόμο ώστε να μη φθάσει ποτέ η στιγμή που οι νέοι άνθρωποι θα μας ρωτήσουν «τι κάνατε για εμάς όταν έπρεπε». ι' αυτό λοιπόν εργαζόμαστε διαρκώς, για να παραδώσουμε ένα καλύτερο μέλλον στα μας» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση