Βρίσκεστε εδώ:  / ΛΑΡΙΣΑ / Μαθητές του 37ου Δημοτικού Σχολείου επισκέφθηκαν τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας
Μαθητές του 37ου Δημοτικού Σχολείου επισκέφθηκαν τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας

Μαθητές του 37ου Δημοτικού Σχολείου επισκέφθηκαν τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας

Παιδικά χαμόγελα πλημμύρισε το γραφείο του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού. Μαθητές του 37ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας, επισκέφθηκαν τον περιφερειάρχη στο πλαίσιο εκπαιδευτικού μαθήματος.

Συνοδευόμενοι από της εκπαιδευτικούς Σοφία Μυλωνά και Αγγελική Βαλόζου, οι μαθητές της Β’ τάξης γνώρισαν από κοντά τις υπηρεσίες της Περιφέρειας, ενώ ο κ. Αγοραστός απάντησε σε πολλά ερωτήματά τους.

«Αποτέλεσε ευχάριστη έκπληξη η σημερινή επίσκεψη των και των εκπαιδευτικών τους στο γραφείο μου. Τα είναι το της ζωής και το κίνητρο για όλους εμάς τους μεγάλους – και πολύ περισσότερο για εκείνους που κατέχουν θέσεις ευθύνης – να κάνουμε έναν καλύτερο κόσμο, τον οποίο θα τους παραδώσουμε στο .

Ως Θεσσαλίας πιστεύουμε σ’ αυτό και παρά τη δύσκολη συγκυρία έχουμε επιδείξει την τελευταία τετραετία ένα σημαντικό για τη στήριξη και αναβάθμιση της δημόσιας παιδείας μέσα από δεκάδες έργα υποδομής και όχι μόνον.

Συνεχίζουμε αταλάντευτα σ’ αυτό το δρόμο ώστε να μη φθάσει ποτέ η στιγμή που οι άνθρωποι θα μας ρωτήσουν «τι κάνατε για εμάς όταν έπρεπε». Γι’ αυτό λοιπόν εργαζόμαστε διαρκώς, για να παραδώσουμε ένα καλύτερο στα μας» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στο πρωτάθλημα ποδηλασίας Κεντρικής Ελλάδος η Νίκη Βόλου #πρωτάθλημαποδηλασίας - https://t.co/RVLMFgd4WU -

  • 1ο Εξεταστικό Κέντρο Μαγνησίας Πανελλαδικών Εξετάσεων ΕΠΑ.Λ. 2021 #1οΕΠΑΛΝΙωνίας - https://t.co/hzFDt6loFU -

  • Ρυθμίστηκαν μισθολογικά και ασφαλιστικά δημοσιογράφων στους δήμους #δημοσιογράφοι - https://t.co/s9izvFDVT8 -

"Αλιεύοντας" την είδηση