Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΛΑΡΙΣΑ » Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ε.Ο. Λάρισας – Κοζάνης, λόγω της «4ης ανάβασης Ελασσόνας»
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ε.Ο. Λάρισας – Κοζάνης, λόγω της «4ης ανάβασης Ελασσόνας»

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ε.Ο. Λάρισας – Κοζάνης, λόγω της «4ης ανάβασης Ελασσόνας»

Ύστερα από της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, λόγω τέλεσης αγώνα αυτοκινήτου με την επωνυμία «4η », το Σάββατο (02-11-2019) και την Κυριακή (03-11-2019) και κατά τις ώρες 10:00 έως και 17:00, διακόπτεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Εθνική Οδό Λάρισας – ς, από τη χ/θ (40+100) έως τη χ/θ (47+700).

Κατά τη διάρκεια της απαγόρευσης, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές, ως ακολούθως:

Κατεύθυνση κυκλοφορίας από Ελασσόνα προς

Όλα τα Ι.Χ. επιβατικά , φορτηγά και λεωφορεία, με προορισμό την Κοζάνη, θα εκτρέπονται από την πόλη της Ελασσόνας στην Ε.Ο. Ελασσόνας – Δεσκάτης και μέσω της Επαρχιακής Οδού Δεσκάτης – Καρπερού, θα εισέρχονται στην Εγνατία Οδό στο ύψος των Γρεβενών.

Κατεύθυνση κυκλοφορίας από Κοζάνη προς Ελασσόνα

Όλα τα Ι.Χ. επιβατικά , φορτηγά και λεωφορεία, με προορισμό την Ελασσόνα, θα κινούνται στην Εγνατία οδό και μέσω της Επαρχιακής Οδού Δεσκάτης – Καρπερού και της Εθνικής οδού Ελασσόνας – Δεσκάτης, θα εισέρχονται στην πόλη της Ελασσόνας.

Κατεύθυνση κυκλοφορίας από Ελασσόνα προς

Όλα τα Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα, φορτηγά και λεωφορεία, με προορισμό την , θα κινούνται στη Νέα Εθνική Οδό Λάρισας – Κοζάνης και μέσω της Δημοτικής Οδού Τυρνάβου – Αμπελώνα – Γυρτώνης και του Ανισόπεδου Κόμβου Γυρτώνης, θα εισέρχονται στον αυτοδρομο Α.Θ.Ε. και θα κινούνται προς Κατερίνη.

Κατεύθυνση κυκλοφορίας από Κατερίνη προς Ελασσόνα

Όλα τα Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα, φορτηγά και λεωφορεία, με προορισμό την πόλη της Ελασσόνας, θα κινούνται στον αυτοδρομο Α.Θ.Ε. και μέσω του Ανισόπεδου Κόμβου Γυρτώνης και της Δημοτικής Οδού Τυρνάβου – Αμπελώνα – Γυρτώνης, θα εισέρχονται στη Νέα Εθνική Οδό Λάρισας – Κοζάνης και θα κατευθύνονται στην Ελασσόνα.

 

 

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση