Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΛΑΡΙΣΑ » Κώστας Αγοραστός: «Αδικαιολόγητη η καθυστέρηση του υπουργείου Υποδομών στην ολοκλήρωση της μελέτης του δρόμου Λάρισας – Φαρσάλων»
Κώστας Αγοραστός: «Αδικαιολόγητη η καθυστέρηση του υπουργείου Υποδομών στην ολοκλήρωση της μελέτης του δρόμου Λάρισας – Φαρσάλων»

Κώστας Αγοραστός: «Αδικαιολόγητη η καθυστέρηση του υπουργείου Υποδομών στην ολοκλήρωση της μελέτης του δρόμου Λάρισας – Φαρσάλων»

«Απαράδεκτο και αδιανόητο» χαρακτήρισε ο Περιφερειάρχης ς το γεγονός ότι δεν προχωρά η μελέτη του δρόμου ς – Φαρσάλων με υπαιτιότητα του υπουργείου Υποδομών. Ο κ. Αγοραστός έκανε έκκληση προς το υπουργείου προκειμένου να επισκεφτούν οι διαδικασίες για την υλοποίηση ενός σημαντικού έργου που θα επιτρέψει την ασφαλή των πολιτών.

Αναλυτικότερα ο Περιφερειάρχης ς ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους για το συγκεκριμένο ζήτημα τόνισε τα εξής:«Είναι απαράδεκτο και αδιανόητο. Δεν το χωρά ο ανθρώπινος νους ότι δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί η μελέτη που αφορά το δρόμο ς – Φαρσάλων την οποία εκπονεί το υπουργείο Υποδομών και η αρμόδια διεύθυνση. Δέχομαι καθημερινά οχλήσεις από τους απλούς πολίτες με μοναδικό ερώτημα «τι θα γίνει με το δρόμο Λάρισας – Φαρσάλων».

Είναι ευθύνη του υπουργείου και της ς, καθώς εδώ και δέκα και πλέον χρόνια η μελέτη αυτή βρίσκεται στα συρτάρια του υπουργείου.

Το θεωρώ αδιανόητο και απαράδεκτο. Παρ' όλες τις επισκέψεις μου και τις οχλήσεις μου προς την ηγεσία η μελέτη αυτή δεν προχωρά. Κάνω έκκληση προκειμένου να προχωρήσει η μελέτη και θέλω να γνωρίζεται ότι όταν εγκριθεί η μελέτη εμείς είμαστε έτοιμοι να δδικήσουμε για να υλοποιήσουμε το έργο».

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση