Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΛΑΡΙΣΑ » Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων & του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης
Κοπή  πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων & του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων & του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης

Τη βραδιά τίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γ.Καββαθάς, ο οποίος αφού ευχήθηκε σε όλους ατομική και οικογενειακή ευημερία, τόνισε πόσο σημαντικό είναι οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου να εργαστούν προς την κατεύθυνση διαμόρφωσης ενός εθνικού σχεδίου για την ανάπτυξη και την παραγωγική ανασυγκρότηση με κίνητρα για τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα. Τα στοιχεία της τελευταίας ς του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ για το εισόδημα - νοικοκυριών της επικράτειας για το 2016 τονίζουν την ανάγκη να παρασχεθεί επιπρόσθετος δημοσιονομικός χώρος και χρόνος στην ελληνική οικονομία, προκειμένου να αξιοποιηθεί για την τόνωση της επενδυτικής ζήτησης και της απασχόλησης.

Σύντομο χαιρετισμό προς του παρευρισκόμε και τις ευχές τους για καλή χρονιά απεύθυναν εκ μέρους της ς Θεσσαλίας ο Χ. Καλομπάτσιος, αεριφερειάρχης Προσφυγικού-Μεταναστευτικού, Κοινωνικής Μέριμνας & Εθελοντισμού, εκ μέρους του Δήμου Λάρισας ο Γ. Σούλτης, αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Υποδομών και Πολιτικής Προστασίας και ο ς Λάρισας Ν. Παπαδόπουλος.

Τις ευχές το να αποτελέσει αφετηρία μιας νέας δημιουργικής και αναπτυξιακής περιόδου απέστειλε ο ς Λάρισας Μ.Χαρακόπουλος ο οποίος λόγω βεβαρημένου πολιτικού προγράμματος δεν παρευρέθη στην εκδήλωση.

Λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων και ο βουλευτής Λάρισας Χ. Κέλλας απέστειλες τις ευχές του για υγεία και ευημερία.

Ο υπεύθυνος του Παραρτήματος Θεσσαλίας και οικοδεσπότης της βραδιάς Τρύφωνας Πλαστάρας απέστειλε τις ευχαριστίες του προς τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Αδάμ, ο οποίος ήταν απών λόγω υποχρεώσεων και τον οποίο ευχαρίστησε για την παραχώρηση της αίθουσας του επιμελητηρίου αλλά και για το πνεύμα συνς που έχει οικοδομηθεί μεταξύ των δύο φορέων.

Στη συνέχεια ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την έμπρακτη υποστήριξή τους προς το έργο και τις δράσεις που αναπτύσσει το ΙΜΕ ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ στην Θεσσαλίας και τόνισε ότι οι δομές και το ανθρώπινο δυναμικό του ΚΕΚ ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ είναι πάντοτε στη διάθεση πληροφόρησης του κάθε επαγγελματία, βιοτέχνη και εμπόρου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση